patentszem is nagyon fog, nem kell felni :-)
nekem cr-en did 520mx van patentszemmel, eselytelen hogy leessen, pedig majd 60LE a vas. uccai vasra inkabb osszeutottem a lancot ahogy kell, bar az 110paci volt alapra :-)
köszi.
még a márkaszerviz is eszembe jutott, az egészbe az a bibi h ki kell majd akasztani a hátsó villát és úgy betenni a már összepréselt (végtelenített) láncot.
Legegyszerűbb az lenne ha helyszínen összetudnám vhogy préselni de nem hiszem h ez a célszerszám mindenki műhelyébe ott lóg a villáskulcsok mellet
Ha mégis az szóljon
Ellenkező esetbe beviszem előbbiek szerint fogok lejárni, jöv héten ha megjön az alkatrész, addíg hátha mégis talál valaki a műhelyébe ilyen szerszámot.
A patentszemes megoldást én sem erőltetném. Egy elszakadt lánc csúnyán elrendezheti a motor hátulját, nem éri meg. Van jó pár motorszerelő a környéken, szerintem 1-2e Ft-ért megcsinálják neked.
Szeretném de nincs szerszámom, azért írtam ide hátha van valaki a közelben akinek van szerszáma vagy ismerőse aki tud ebben segíteni. szóval kéne valaki vagy valami a nitteléshez
Lényeg: Nittelőszemet préselni szeretném, tud valaki segíteni?
üdv minden környékbéli fórumozónak,
aszem ide még nem írtam szal leírom rövid élettörténetem: meglett ajogsi.....vettem 2 hónapja egy 04-es gs500F névre hallgató vasat.
nagy szerviz folyamatba. az alábbi dolgokat rendeltem hozzá (kép)
a láncot (DID 520VM) nittelő szemmel fogom kapni, gs500 fórumon azt tanácsolták patent szemmel is felrakhatom..... vehetnék hozzá kb 1-2 ezerért patentszemet és az egyszerűbb is lenne de hátha van valakinek eszköze hozzá mellyel a nittelöőszemet összelehetne hozni.
Személyesen nem voltam én sem ilyen akción,de a szomszédom a fiának tavaly ilyenkor vett egy AGV kompozit crossbukót 12000ft-ért!
Mondjuk a tülekedésről nem beszéltünk,de ha úgy lett volna,akkor nincs az a pénz amiért sorban állt volna! Ez tuti!
Gondolom az utcai szuper sport buksikkat többen keresik,talán ez magyarázza a tömeget?
Fehérváron természetesen nincsen SHOX áruház!
(Nem akarom minősíteni a várost,de más normális áruház sincs,nemhogy motoros!)
...meg ha van kedved verekedni a bolt előtt a bejutásért! Pár éve voltunk ilyen akción, több százan tülekedtek 3db XS 1db M és 2db XXL sisakért mert annyi volt...
Sziasztok! Nézzétek meg a SHOX mai ajánlatát!
AGV ST-4 (egyszínű) 65000ft helyett 19900!
AGV ST-4 black-silver 75000ft helyett 24000!
HÚÚÚÚÚÚ......ha lenne pénzem....
Az R6 tényleg kemény. Egy boldog tulaj felült a gixerre és azt mondta hogy szinte fotel az R6 után ( lehet csoppernak nézte ). Mondjuk nálam az R6 nagyon sanszos volt, de az ára visszafogott. Z-n még nem ültem de ránézésre kb ua. mint a gixer.
Vicces, de a legújabb 6R majdnem jó méret. A 10-esnél legalábbis fényévekkel nagyobb még ha nem is látszik. Bár a Yamaha R6-nál durvább kínzóeszközt még a spanyol inkvizíció sem tudott nekem eddig mutatni
Akkor a budaörsi vagy a boglári Fullgas amit ajánlanék. Tavasszal megyek én is kipróbáltatni pár típust egy barátommal. Szintén magasnövésű. A zx6-ról leért a térde egyenesben...
Hú de sokat kérsz. Nem is tudom mit illene válaszolni. Ha felkerül a pályaidom, meg párszor gurultunk együtt térjünk vissza a dologra. Kakucsra hajlok. A közúttal egyet értek, Neked tutira kényelmetlen.
Viccen kívül:
Közúton nem is mert márkától függetlenül kényelmetlen és használhatatlan nekem az összes mostani haccázas. A Ringen de még Kakucson is elbillegnék szívesen vele egyet.
nekem cr-en did 520mx van patentszemmel, eselytelen hogy leessen, pedig majd 60LE a vas. uccai vasra inkabb osszeutottem a lancot ahogy kell, bar az 110paci volt alapra :-)
még a márkaszerviz is eszembe jutott, az egészbe az a bibi h ki kell majd akasztani a hátsó villát és úgy betenni a már összepréselt (végtelenített) láncot.
Legegyszerűbb az lenne ha helyszínen összetudnám vhogy préselni de nem hiszem h ez a célszerszám mindenki műhelyébe ott lóg a villáskulcsok mellet
Ha mégis az szóljon
Ellenkező esetbe beviszem előbbiek szerint fogok lejárni, jöv héten ha megjön az alkatrész, addíg hátha mégis talál valaki a műhelyébe ilyen szerszámot.
Lényeg: Nittelőszemet préselni szeretném, tud valaki segíteni?
aszem ide még nem írtam szal leírom rövid élettörténetem: meglett ajogsi.....vettem 2 hónapja egy 04-es gs500F névre hallgató vasat.
nagy szerviz folyamatba. az alábbi dolgokat rendeltem hozzá (kép)
a láncot (DID 520VM) nittelő szemmel fogom kapni, gs500 fórumon azt tanácsolták patent szemmel is felrakhatom..... vehetnék hozzá kb 1-2 ezerért patentszemet és az egyszerűbb is lenne de hátha van valakinek eszköze hozzá mellyel a nittelöőszemet összelehetne hozni.
Mondjuk a tülekedésről nem beszéltünk,de ha úgy lett volna,akkor nincs az a pénz amiért sorban állt volna! Ez tuti!
Gondolom az utcai szuper sport buksikkat többen keresik,talán ez magyarázza a tömeget?
Fehérváron természetesen nincsen SHOX áruház!
(Nem akarom minősíteni a várost,de más normális áruház sincs,nemhogy motoros!)
AGV ST-4 (egyszínű) 65000ft helyett 19900!
AGV ST-4 black-silver 75000ft helyett 24000!
HÚÚÚÚÚÚ......ha lenne pénzem....
Közúton nem is mert márkától függetlenül kényelmetlen és használhatatlan nekem az összes mostani haccázas. A Ringen de még Kakucson is elbillegnék szívesen vele egyet.