Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MiniDV és egyéb szalagos kamerát nem lehet mereven rögzíteni mert a rezonanciától a szalag nem mindig ott megy a fej előtt ahol kéne... A lábazati szigetelőből faragott mágneses kameratartómmal eddig minden jó volt. Annyira tart, hogy ne ugráljon a kép de annyira rugalmas, hogy elnyelje a rezgéseket.
Előre is... ...szebbet, jobbat és boldogabbat mindenkinek!
Hétfőtől újra a taposómalomban, nekem bármelyik nap megfelel.
Úgy volt a tervem, ha a kameratartó nem jön be, akkor jön a gopro.
Jövőhéten akkor dolgozol? Visszaszolgáltatnám a tartót.
Mi a helyzet a GoPro HD-val? Az apróban találtam egyet.
Na erre meg elfelejtettem írni.
Egy Panasonic NV-GS10-el próbáltam, de nagyon rossz lett. 5e felett meg nincs is hang
akkó semmi
Ufff...szegény. Neki is "jól" sült el az év vége. Én egy kutyust ütöttem el tegnap este az M7-sen. Az autó is kapott rendesen de a blökit jobban sajnálom.
Jan. 4.-től.
Nem tudja valaki,hogy ki csúszkált gatyaféken tegnap 14ó köröl a palotain? Elhúz egy motoros,utána csak egy sárga motor csúszik,aztán megjött a pilóta is gatyaféken. Úgy hallottam nem lett komoly baja a motorosnak.
dolgozol mostanában?
Sziasztok, van közöttetek olyan quad-os, aki a két ünnep között eljönne egyet túrázni?
Tank szilentekkel van felfogatva, azért nem rezeg annyira.
Pedig az eddigi tapasztalat alapján a legjobb megoldás ha a tankon van a kamera. Ott a legkisebb a rezonancia.
Átveszi a rezonanciát a kormányról. Muszáj atom betekerni, különben elmozdul a kamera, így viszont semmi ruganyossága nincsen. Még kipróbálom a másik kamerával is, nem adom fel, valamit csak lehet vele kezdeni (papírnehezéknek kicsit drága lenne ). Maga az elgondolás egyébként kiváló (kicsi, praktikus, könnyen kezelhető), jó lenne valamit kihozni belőle.

Jó kis túrát szervezel.
Tanktáska miatt ezt párszor már elvettem....
Nagyon remeg? Próbáltad rezgés mentesíteni? Reménytelen? Lehet kipróbálnám a menet előtt, hogy tudok e vele valamit kezdeni....
"azzal meg vagyok vele elégedve"... szóval.. meg vagyok vele elégedve
Azt hiszem bejglimérgezést kaptam...
A tartó mini DV-s kamerával felejtős (3 különbözővel is teszteltem). Most vettem egy SD-s kamerát, de azzal még nem volt alkalmam kipróbálni. Persze, kölcsönadom, majd szólj ha aktuális lesz.
Végül milyen kamerával próbáltad?
Ma (is) mentem egy Velencei-tó kört, kipróbáltam a tapadókorongos állványt, azzal meg vagyok vele elégedve. Most csak amiatt fő a fejem, hogy ha fent a kamera akkor a tankbőr felejtős.
Tutu!
A kameratartód hogy vált be? Vagy nem figyeltem? Esetleg kikölcsönözhető? (Majd nyáron)
Matska a kamerába kell hogy legyen kazetta ahhoz hogy rögzítsen mem.karira. Mert egyikkel se akar összejönni mem.k. megformáztam már
valami tipp ?
Jaja! Igen kurva jó volt! Nem vagyok egy jaszkarizós gyerök de a Kadocsán nyeleztem ahogy kell! Jöjjön mindenki a Fezenbe! AB/CD mindjárt!