MiniDV és egyéb szalagos kamerát nem lehet mereven rögzíteni mert a rezonanciától a szalag nem mindig ott megy a fej előtt ahol kéne... A lábazati szigetelőből faragott mágneses kameratartómmal eddig minden jó volt. Annyira tart, hogy ne ugráljon a kép de annyira rugalmas, hogy elnyelje a rezgéseket.
Ufff...szegény. Neki is "jól" sült el az év vége. Én egy kutyust ütöttem el tegnap este az M7-sen. Az autó is kapott rendesen de a blökit jobban sajnálom.
Nem tudja valaki,hogy ki csúszkált gatyaféken tegnap 14ó köröl a palotain? Elhúz egy motoros,utána csak egy sárga motor csúszik,aztán megjött a pilóta is gatyaféken. Úgy hallottam nem lett komoly baja a motorosnak.
Átveszi a rezonanciát a kormányról. Muszáj atom betekerni, különben elmozdul a kamera, így viszont semmi ruganyossága nincsen. Még kipróbálom a másik kamerával is, nem adom fel, valamit csak lehet vele kezdeni (papírnehezéknek kicsit drága lenne ). Maga az elgondolás egyébként kiváló (kicsi, praktikus, könnyen kezelhető), jó lenne valamit kihozni belőle.
A tartó mini DV-s kamerával felejtős (3 különbözővel is teszteltem). Most vettem egy SD-s kamerát, de azzal még nem volt alkalmam kipróbálni. Persze, kölcsönadom, majd szólj ha aktuális lesz.
Végül milyen kamerával próbáltad?
Ma (is) mentem egy Velencei-tó kört, kipróbáltam a tapadókorongos állványt, azzal meg vagyok vele elégedve. Most csak amiatt fő a fejem, hogy ha fent a kamera akkor a tankbőr felejtős.
Jövőhéten akkor dolgozol? Visszaszolgáltatnám a tartót.
Egy Panasonic NV-GS10-el próbáltam, de nagyon rossz lett. 5e felett meg nincs is hang
Jó kis túrát szervezel.
Ma (is) mentem egy Velencei-tó kört, kipróbáltam a tapadókorongos állványt, azzal meg vagyok vele elégedve. Most csak amiatt fő a fejem, hogy ha fent a kamera akkor a tankbőr felejtős.
A kameratartód hogy vált be? Vagy nem figyeltem? Esetleg kikölcsönözhető? (Majd nyáron)
valami tipp ?