Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Veszprémben, vagy környékén nem tudnátok ajánlani egy jó motorszerelőt? Előre is köszi!
a vége meg van fúrva és egy kúpos szerszámmal kell "elnittelni"
Ez egy jó oldal Így még nem b@sztak ki laikussal!
A lap alján van feltéve három db nittelőszemesnek leírt,de valójában a fotón rugós(szerelhető)patent szemek vannak!
Most légy okos Domonkos!
:-)
erre gondolsz h "fúrt végü"?
vagy én má megvok zavarodva, hányféle nittelőszem létezik? esetleg fotóval illusztrálva felfognám
akármelyiket is kaphatod
de valszeg a fúrt végű lesz,azt meg ne üsd el,szerszám kell.
DID 520VM Xgyűrűs lánc, nemtom ehhez milyen jár gyárilag
ok, holnap úgyis megyek, majd megkörnyékezem
az attól függ,melyik fajta
fúrt a vége,vagy nem fúrt?
nemcsak ő
de az ő száma van a honlapon
merészkedj oda a konditeremben a Sénig Tibihez. Ő a raktáros ;)
köszi, ha kézbeveszem lehet észrevettemvolna, de így már nem filózok h mi legyen, elütöm itthon okosba majd csinálok képeket az utókornak
Sziasztok, Egy Sz.fehérvári ,cbr 600 f-es , piros szinü motorrral, állitólag alacsony termetü motorost keresek !
Nem biztos,hogy forumozik.
A Motorcenterbe ültetőszettet tetetett be,
én meg magasitót szeretnék !
Csak ezért keresem ..!
http://www.bikeparts.hu/index....
Van tapasztalat valakinek ?
és a póló biznisszel csak a Kötél úr foglalkozik?
De jó duma!
Nyugodtan üsd el,mindenki így csinálja! Nem tudod túlhúzni,mivel a szem ellendarabja egy vállra ül fel,az a távtartó!
Adj neki!
és a póló biznisszel csak a Kötél úr foglalkozik?
vevő lennék egyre
holnap hívjál fel
megoldom
nem is egy
Matska Úr Részére!

Kérlek egy bmw r110rt szerviz könyvet továbbítsál számomra
attiladaly@yahoo.com

Köszi, Attila
az elütéstől azért félek mert vagy nagyon szétütöm és akkor szorítja a láncszemeket vagy nem ütöm eléggé szét és bármikor szétválhat.
Egyszerűbben is lehet: Addig kell ütni amíg annyira fel nem hevül, hogy összeolvad. Most miért kell összezavarni szegényt holmi vasrúddal meg téglával...
ha meg zsirozni akarod a lancot, akkor teflonos lancspray, azzal nem lesz ilyen gondod, hogy elkenodik, meg ilyenek, csak finoman kell adagolni mocizas utan.
nemá, nem nagy cuccli. fogsz egy vastag vasat, osszerakod a lancot, tegla ala, vas ala, aztan utod finoman, kicsit ha mar peremesedik, az jo, sosem jon szet. aztan mehet a kerekre, feszessegallitas, kis kenes azt annyi. ezert ne adjal pízt, barki megcsinalja ingyé is valszeg.
1.5 ev alatt most vagom ki a 2 szemet a lancbol, annyyyira kinyulott, de meg igy is marha jol mukodik, fogaskereket meg csak acelbol, azok is birjak :-)
asszem legkozelebb is ilyet veszek, hiaba horror az ara :-9
még nem fogtama kezembe nittelőszmet, nem láttam sehol h házilag h lehet elütni.... lehet képes lennék rá h kalapáccsal elüssem de félek barbárkodni
naugyehogyugye?!
Én se hülyeségből mondtam, hanem tapasztalatból. Egy szezont volt fent eddig ez a lánc, eddig egyszer kellett feszíteni, nem is nagyon nyúlott. Aztán az én láncom nem is olyan húdefasza márkás XYZ gyűrűs nemtommi.