Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még kurv@nagy szerencse, hogy nem mamásan...
A vége lemaradt: A ZZR-hez úgy is jobban passzol, meg aztán amilyen papásan közlekedsz...nem is értem miért nem jó neked egy CG125.
Majd valahogy túlteszem magam rajta.
Ne is álmodj róla, hogy felvarrjuk a Z-re...
Jah...túramotorra ideális.
Előnyös mi? Az egész fejet takarja
Klassz az új napszemcsid!
Még ezekre várok... Az angol eladótól már kaptam mailt, hogy türelem, a zord időjárás miatt akadozik a kézbesítés.
nekem mostanában onnan is viszonlyag gyorsan hazaérnek a cuccok
(gyors értsd: 3 héten belül)
Nekem ez az új szerzeményem, remélem már úton van felém bár a rizsfaló még nem jelölte be, hogy feladva.
Az én rekordom ángilusoktól született, kedd esti leütés, csütörtök délben (persze ugyanazon a héten ) értesítő a pládában! Köbüki bazzeg, küld fénypost...
nálam most született egy új rekord:
29-én ütöttem le 2 db memóriát, 4-én már csengetett is vele a postás.
(CA, USA)

Menjél inkább motorozni! A jelszó: nem fékez, kerül!

Megérkezett az uccsó karácsonyi csomagom is 6 hét(!) alatt. Őszig talán a tiéd is ideér...
Az kikúrt dárga, annyiért kettőt rendelek íbéjen, és még el sem kell mennem érte...
2500 a Borsó Tibinél
Köszönöm Gábor igen Fehérvár is jó, ha adnál egy elérhetőséget azt megköszönném, amint eljön a március valószínűleg mindkettővel beszélek. Futómű javításra szeretnék rákérdezni....Szóval előre is köszi! :)
nem kétszer olyan hosszú, annyival hosszabb hogy ráférjen mégegy fitting
duplalukas az kétszer olyan hosszú?
Hali neked nincs véletlenül fékhez duplalukas áteresztőcsavarod, ami M10*1.0-ás? Direkt Brembohoz, meg olasz motorokhoz.
lófasz az
el kell nittelni,aztán kész
Praktikus találmány
Van egy hely, ahol SHOX-os termékeket is forgalmazznak:
Vargesmotor a Budai úton.
kösz majd utánanézek.