Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak enduronál divat a kapocs-szem?
de úgy kéne kinéznie mint a képen? mert ha igen akkor bajba vok, pontozóval ütöttük...szal levenni már elég szar lenne.
tudsz adni egy elérhetőségét, az említett úrnak?
elvileg hamarosan járóképes lessz a moci, akkor első utam hozzá vine, ha tud segíteni.
Köszi a segítséget
Mert nem tudtam hol van "Nosztori" és érdekelt
akkor miért kérdezted?
áháá, nemigen járok arrafelé, a motoron meg úgysincs rendszám ezér nem kell hozzá jogsi sem
A 73-as úton (Veszprém-Csopak alias "Nosztori") a struccfarmnál van egy fix kamera (5-ös és 4-es kavics között). Ha VP felől nyomulunk (Balaton felé) akkor pont egy hosszabb egyenes végén van a szerkezet (kicsit eldugva a bokrok között, egy kokakóla tábla társaságában)

Közben megkérdeztem apámat, ő ugy tudja hogy KPMes forgalomszámláló. Egyszer ha arra járok motorral megnézem közelebbről magamnak azt a dobozt
hol van ez pontosabban?
mi a baja?
Meg fogom nézni ha megyek arra, elvileg a veszprém felé haladókat méri, valami cocacólás táblához van rejtve. Trafi még nincs benne egy hozzászólás szerint. és persze hátulról a kurva annyát
köszönjük
szemből mér,vagy okosan hátulról?
Nosztorira a struccfarmhoz raktak ki fix trafit, elvileg még nem üzemel. Füredről veszprém felé ott csak nyugisan.
#@&-$Ł˛` ˝ßĐ#
ezért kell a szerszám
a Selmeci utcában keresd meg a Lángi Tibit
pár perc meló
Egy szem porvédőért nem érdemes lejönni, abból a gyári sem drága, de van ez a hely Nagyvas.hu vagy Biker-world.hu, ahol athena u.gy alkatrészt kapsz. Nekem az első tömítésszett 40eft lett volna/oldal, így pedig az összeset megcsinálták 35-ért. Itt már volt némi differencia.
és azt meglehet oldani hogy 1 porvédőt csináltatni nekem hátulra vagy le kell vinnem méretezni vagy elég egy foto?
Nekem is itt gyártották le. Az a csóka csináltatta, aki szerelni szokta a gépemet.
Sziasztok

Fehérvárról hallottam hogy tudnak a fékmunkahengerhez gyártani porvédő gyűrűt valahol Fehérváron? ha valaki tud valami infót ossza meg velem is :) kösz Ádám
Ma végre nem esett az eső
ez volt a dobozba? mi a teendőm? régi lánc levéve(flexel) motor mozgásképtelen. vároma tanácsokat:D
Úgykéne kinéznie mint a másik képen?
próbáltuk pontozóval elütni, de nem hasonlít a másik képre.
azt nem tudom Pesten volt aki ki jött általában autóval jöttek:)
Amugy csak azért kérdeztem mert nem mükszik a verda meghót teljesen
hogy a faszba menne ki házhoz?
szia
ha olcsó és esetleg ki is tud házhoz jönni még jobb:(
Fehérváron jó?
itt tudok
Igen.
Köszönöm szépen! Esetleg tudsz róla valami infót?
Te már javíttattál ott?
Szevasz! Hajmáskéren van szerelő a vasut mellett Zolinak hivják,Veszprémtől 15-km van.