Gábor,
A segítségedet szeretném kérni. (Junioros trikó téma)
Beszéltem a sráccal akit mondtam, csak a nevét felejtettem el megkérdezni szóval azt nem tudom. Azt mondta, hogy Junior volt, de már nem fájterkedik, kb 180 magas, nagyon rövid hajú vékony. Így lehet tudod kiről van szó.
Szóval mondta hogy hoz nekem Junioros trikót, csak folyton elkerüljük egymást. Ha tudod kiről van szó, megkaphatnám a teló számát?
Tengermély tisztelet a fórumlakóknak!
Friss hús lévén itt,-bár egy ideje olvasgatom- szeretnék érdeklődni..
Keresek Honda XX-hez(karburátoros)javítási kézikönyvet. 2 éve lezúztam a régi mocim, most vettem egy másikat, amit szeretnék rendbetenni a szezonra... Nagyjából ismerem a típust, de elkelne némi segítség.
Ha vki tudna magyar vagy német nyelvű használható forrást, örülnék, ha megosztaná.
Köszönettel: postas75
indul, de mostansag mar kimotoroztam magam, -8.5ben, eleg volt tavaszig. piritani akarok,nyelni a port, napsutest, ilyenek, elegem van a hidegbol. amugy motor sem szereti, at kellene fuvokazni gyertyazni ilyen hidegben, lusta vagyok, pedig megvan a cucc :-)
bar ilyen talajon felesleges az 57paci :-)
de holnap menj ki a nagyszebeni utcába és vegyél egyet
ha Sénig Tibi telszáma kell,felhívsz és megadom
sztem ez a legegyszerűbb
Köszi!Tied is!
fasza a géped!
A segítségedet szeretném kérni. (Junioros trikó téma)
Beszéltem a sráccal akit mondtam, csak a nevét felejtettem el megkérdezni szóval azt nem tudom. Azt mondta, hogy Junior volt, de már nem fájterkedik, kb 180 magas, nagyon rövid hajú vékony. Így lehet tudod kiről van szó.
Szóval mondta hogy hoz nekem Junioros trikót, csak folyton elkerüljük egymást. Ha tudod kiről van szó, megkaphatnám a teló számát?
Friss hús lévén itt,-bár egy ideje olvasgatom- szeretnék érdeklődni..
Keresek Honda XX-hez(karburátoros)javítási kézikönyvet. 2 éve lezúztam a régi mocim, most vettem egy másikat, amit szeretnék rendbetenni a szezonra... Nagyjából ismerem a típust, de elkelne némi segítség.
Ha vki tudna magyar vagy német nyelvű használható forrást, örülnék, ha megosztaná.
Köszönettel: postas75
bar ilyen talajon felesleges az 57paci :-)
Az egész egy nagy kupac szar és akkor még kedves voltam.
mizus?
durrogni is fog?