Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem kinövik, de lehet jobban járok ha nem. Falurúú olcsóbb bejárni motorral.
Nem is akarod Te azt kipróbálni... Csak égetnéd magad egy ilyen ruppótlan fostalicskával...
hát ajjaj is, igy szokott kezdodni. hamar kinovik :-) (ha mákod van, hehe)
Ja, mer' 5Ft lenne!
Szfvár --- BP 1 óra az út, de hókotrónak még a nyomát se láttam. Annál több mazsolát, meg fittipaldit...
Ez a hó nagyon hiányzott. Ennyi balfa...balféket az utakon.
Thamáska! Üzeneted érkezett.
Az első kör után vételi ajánlatot akranál adni. Amit persze nem fogadnák el.
A gonosz manókat kifelejtetted
BUÉK!

Matska, szükségem lenne a bmw R1100rt 1996-os tipusához a szerelésijére, ha szépen megkérlek
Üdv
Hali!
Mivel hamarosan beköltözöm a városba, ezért elgondolkodtam valami biztonsági megoldáson a motorhoz. Szeretnék riasztós féktárcsazárat, falikampót valami jó lánccal. Meg esetleg datadotcom. Vélemények? Hol érdemes ilyesmit vásárolni?
Üdv.
Na hát akkor hogy bizonyosodjak meg róla, hogy igazat mondasz amikor ajnározod a Gixxert? Megforgatom panírba' Kakucson jobbról balról aztán utána véleményeznék! Nekem csak GSX-em volt
Lehet arra pályáznak. A hétvégén teleplakátozták a szobájukat motoros poszterekkel. ajajj...
Azt majd szabályozzák! :-)
Naja. Azt viszont már lefociztuk hogy a gixxert nem adom.
igy szokott lenni :-)
egy hónapja még hangos meg büdös izé volt. Ahhoz képest szépen haladunk.
vehehhe, meg kő szokni :-9
Már tudnak egyenessen menni, meg kanyarodni, gázkezelés is megy, már csak meg kell tanulniuk megállni, meg majd váltani kuplunggal.
Mi utoljára a hófúvásban nyomtuk. Na az se volt semmi.
nem lehet eleg koran kezdeni :-9
par hete meg a -8.5-ben nyomtam a vasat, hehhe
Sajna nem fagy a láb. Lányaim pár hete lenyúlták.
kelés kezeléshez .... fekélyes lefagyott quad-os láb, etc. sztk vár mindenkit, hehehhe
Úgy olvastam hogy kezeléshez... Ahhoz mondjuk tényleg korai.
keléshez jah ...
Visszakoznom kell, a 7:45 nagyon korán van.