Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello! zozi vagyok az egyik tag aki szervezi a mikulásmotorozást,és megadom az oldalunk cimét ott mindent megtalálsz pontosan! a végén van egy link amire katt és meg tudod nézni a tavalyit videon képekbe! érdemes ! bikerboys.extra.hu ezen van minden info hello :)
dehogynem, miattuk megyek ki, mivel igénylik szegénykék a törődést, az erdeszek meg csak kilovik a bambit, ehhehe
majd legkozelebb :-)
pont nem vagom melyik oldal ez, de van rengeteg szopatos hely baglyasuraságon, heheheh
nem biztos
én is ezen vagyok,mert a fighterrel kimennék
Na szép. És a talajerózió, meg a félős őzek? Az nem számit ? He?
gondolom csak rendszámos motyorokkal lehet menni ....
az utolsó képen lévő lankás lejtőn nem birtam felmenni :D
hehe, ezek a jo helyek :-) baglyas az adja. megjott a kartervedom, gondoltam felrakom, de megsem, rovid csavarokat kuldtek. addig is csinalak valamit, megnezem a kormanycsapagyat, valami hang jon belole .... erre nincs 32-es 6lapfejum, csak villaskulcs .... el is nyirtam a fos-szar alucsavar kurvaeletbe ..... menek inkabb iszok egy sort, fasz kivan a mai nappal. pentekre veszek ki szabit, lehet menek en is baglyasolni .... gyere, oszt zuzunk :-)
Bocsi XL-re!
Az enyém rendesem le lehetett gyalázva! 140 volt a vége! Ja persze 125 cm3 Akivel cseréltem az XT-re annál meg beállt mint a szög!
A power szelep szépen útban volt a dugónak aztán az meg megigazította!
Nekem a C12 még 7.-ben is húzott, 3-asban még elpödörte a kereket. 179ccm az ilyen A tied már el lehetett fáradva rendesen meg gyári 125-ös állapotában nem túl virgonc. Amikor meglett később a C10R, az volt az első dolgom, hogy szereztem rá nagy hengert (165ccm) de még úgy sem volt olyan, mint a C12. Ugye ez csak 6 gangos volt és nem is találták el olyan jól az áttételeket.
Nekem is C12 volt! Nagyobb szembeszélben 3 -az vissza kellet dugni hogy menjen!
Nekem '96-ban volt! Aztán elcseréltem egy XL600-ra ami vel jól deszoptam!
A C12R az Esztergomba került, a C10R az valahova a környékre. 165/50 volt, piros-fehér, sorszámozott jubileumi példány (Fehér Brembo felni, fehér műszerhátlapok, alu plakett talán 000232? sorszámmal a villahídon). Apró kép mindegyikről van az adatlapomon.
csak azérd kérdezem a Frecciát mert nekem is volt és Szfvárról került hozzám!
Egy GPZ 550-csere kapcsán!
kb 2000-2003. Volt C10R meg C12R is Hiszen még a Nagy Buli akárhányon is voltam vele. (Talán VI.?)
mikor volt neked Frecciád?
nah ez nem robogós terep de van lankásabb rész is :D
sry nem így értelmeztem
de igazad van nem oda való
Hello skacok! Mi igaz ebből a Fehérvári vasárnapi mikulásos-motoros felvonulásról? Ha vki tud vmi bővebbet akkor legyen szíves írja le nekem
Nem a Baglyassal volt bajom hanem a Freccia nem oda való gép...
leültem, nemértem :-9