Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok!csak ha nem viszik el akkor:(nem tudok mit tenni!
ofkósz jedimester!
Megyek és msn-en is leszek, beszélhetünk?
Mit akarsz te a kawanyakitól? Megmondtam! Csak Suzuki-t vehetsz!
Felnézhetnél azért az oldalatokra! Mivel teljesen készen van. Raktam fel pár terméket már.
Nézzetek be hozzám:)http://www.gabialkatresz.sokol...
Csatlakozzat
ok ti is a klubhoz
Szia!
Fekete Zoli Gárdony, Tel.: 06/20 9 836 940
Ha mindenhol kicseréled és hidraulikus a kuplungod, akkor jó, h ennyi van, mert fél liter kevés hozzá...
Bazz tegnap nem akarták átvenni a postán, mert nem dobozba csomagoltam. Hogy kapnák be a postások is...
Köcc! Hogy mit csinálok egy literrel, nem tudom de jobb ha több, mint ha kevés... (Ekkora bölcsességet már rég mondtam azt hiszem )
Csak olyat tudok a pénzért vágja...
Jó lehet az enyémre is?
Megy a cucc ma.
Ivanics, a Baumax/Retz bútor mögött.
hol van fehérváron kawanyaki?
sziasztok! meg vagyok lőve egy 520 ktm váltó összerakásával. Valaki esetleg vágja a témát? köszi. Üdv
Nekem igazából mind1, viszont az utalás csak hétfőn ér ide. Ahogy érzed...
Utalni is tudok.
Sima ügy! Most tiplizek mert dolog van, este ha jöttök és hozol pénzt akkor holnap le is tudnék csapni rá (bár nem tudom mennyire sürgős).
Ja beszéltem vele, említette, hogy te is vásárolsz. Én nagyon felvillanyozódtam emiatt, ja meg találtam fékkart, tudsz majd segíteni?brembo
Évjárattól függ, nekem pl. a Z-re 20%. Már írtam a Tominak, valószínű én is megveszem most a tömítéseket meg egy-két apróságot.
E, kawában 30% akció van, ha valami kell, most vegyetek. Reményeim szerint a hengerfejfelújításom így 30eft-vel olcsóbb lesz
sajnos én is rákezdtem megint.
most már tudom, öcsém miért féltette mindig a kawáját
és képzeld az is ott volt, azt nem vitték el, szerencséjére
Amióta boltos vagyok és sok emberrel találkozom pedig nem akarok.... szívom

A motor meg durva... Kell egy pageres riasztó nekem is azt hiszem...
Sajnos, nem is gondoltam volna, hogy igy járok
A cigivel hogy állsz?
Akinek tetszik az oldal regisztráljon:www.gabialkatresz.sokoldal.hu