Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tedd félre, hátha az enyém.
Találtam egy Gixxer főtengelyt az árokban. Nem hiányzik valakinek?
Vegyél suzukit. Olcsó hozzá szinte minden. Az apró lehulló alkatrészeket kis szerencsével megtalálhatod az árokparton is.
Bontóban rákérdeztem egy alkatrészre és ugyan annyit mondtak rá mint a Kawasakinál a gyári újra! Eszemegáll…
Jó pár éve..... viszont ezt a szlogent azóta is sűrűn emlegetjük. Másra nem is nagyon emlékszem belőle.
Durva.
bíztam benne hogy láttad
Ananász a hátsójába?
"Maga viccel?"
Lopják ki mindkét veséjét az ilyennek!
vagy valami olyasmi kiképzés mint ami a sátánkában volt
az kevés lenne sztem, az ilyennek legalább 300 év elzárás járna
'szameeeg... ...száradjon le a keze az ilyennek!
nem tudom felvenni
szólj másnak is
vegye fel nekem is
Sziasztok.
Rég jártam erre...
Sajnos kedde reggelre mootor nélkül maradtam, udvarról kitolták éjszaka. Nem is gondoltam hogy egy ritkább motort is elvisznek.
Vedd fel. Elromlott a tévém de nem hiányzik.
vasárnap 16.25 perckor az ATV-n Fülöp Gábor és Junior Streetfighter Team
Ha még kulcsot is adtál volna hozzá...
Látom nem bírsz szabadulni a Z1000-től...
A 10-eskét elfogadnám! Kapna egy Z1000 lámpaidomot és kész is a Cafe racer
Tele van grandemoto jobbnál jobb kawákkal
Nincs pénze senkinek /azért ez túlzás/ , amúgy meg képről jól mutat, bár látszik hogy nem gyári, élőben ki tudja milyen. Annyira szar nem lehet, mindenesetre az ára az itthoni elszállt árakhoz képest barátságos. Ha nekem elvitték volna a hetest, még én is elgondolkoztam volna. Lehet be se papíroztam volna, ment volna pályára
Legalábbis azt biztosan, hogy zöld-e?
Anyum éppen Barcikán dolgozik, majd szólok neki, hogy nézzen rá. Nagyon profi ám, simán meg tudja állapítani, hogy szép-e a fényezése.
Mit csináltak azzal a felnivel? Én egy kátyúba futottam bele, aztán szépen elrepedt. Ráadásul akkor hirdettem meg a Super City-t. Hirtelenjében felnit kellett szerezni, fényezőt, meg új gumit mert az is kapott (szálszakadás).
én is csodálkozom hogy ennyi ideje ott áll, már kezdem azt hinni hogy valami gebasz van vele