Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy összevisszahegesztgetett nsr tank nekem is van otthon talonban, meg van egy szétvagdosott váz amibe bele akarták faragni a 250-es nsr blokkját (nem jött össze), meg van egy törött hátsó felni (grimeca) amit a jsi-nél rottyravágtak
amikor először megláttam a képet, azthittem valami diagnosztikát futtatnak rajtuk
Rakomány zúzottkő? Az a sláger mostanság...
ment a válasz

én ma vizsgázni voltam
sikerült E kat. holnap meg pénteken intézem a papírokat NKH meg ocsmányiroda. Aztán szombaton már megyek is a nyergessel ha minden igaz
na jó8
Kukurikúúúúúú! Bang! Cakátot!
Csak azt látom, hogy chat.hu de azt nem, hogy vindóz...
Lépek, belövöm a séróm (ne örülj, nem úgy min a Z. Jimmy). Cakát!
Papírkutyaaaaaaaa!

Én is a rozsdaboglyával voltam dolgozni...
A Jawa-ról jut eszembe...

Windows futtatása Jawa környezetben
most néztem utána amit beszéltünk:

Pénteken erősen felhős égre számíthatunk, elszórtan lehet zápor, hózápor. Reggel gyenge fagyra ébredünk, napközben 8 fok körüli értékeket mérhetünk majd

szerintem most akkor ne fagyjunk szét. benzin árából postai úton megoldjuk aztán kész. ilyen időbe már nekem se hiányzik a motorozás mert az ízületeim ... aztán hozzátok képest taknyos vagyok :S
Aha. ...---minden erőm latba vetése éppen---... Elhiszem.
Igen! a Jáwamusztáng!
"Ne maradj le a kötelező váltásról!" Ez jött! A fé'nyócasra meg válaszoltam.
Pedig így volt...
Lehet, hogy azt szeretted volna írni, de mélyen, tudat alatt te is tudod mi az igazság!
mail
Ne mond, hogy csak a Mázli mászkált a billentyűzeten és véletlenül ezt taposta be?
Garázdaság? Hol?

ZZR1100-at akartam írni. Dia E!
Van székesfehérvár fele Yamaha Dt 80 as? :D
Ínnye. Tudathasadás vagy garázdaság?!?
A Z1000 a legeslegjobb motor a világon! Egyszerűen TÖKÉLETES! Minden más elbújhat mellette!
jó fej vagy
hehe-hehe-hehe
persze!Nem is hagyom abba.Még a gsxr el volt a baleset azóta vettem 2 motort is:) Tavaly 15.000km mentem el
Mindezen sérülések ellenére ültél motoron azóta?