Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heho, akkor lehet ránéznék valamelyik hétvégén ha ráérsz...
(ha a zx636a1h kukac gémél kom-os címre ha küldesz telszámot akkor hívlak)
Üdv.
Ne fárassz! Számold már ki, mennyi 5/8" ! Ááááááááááá! Rá van írva!
Szia!Alkatrésznek vettem meg.Minden jó volt rajta és úgy gondoltam kiárulom az alkatrészeit
egyedül a vezérlését kellett volna belőni hogy ne kopogjon de nem azért vettem hogy használjam:)

csak is alkatrésznek
Múltkor néztük, a Z-n is 5/8"-os van mint a ZZR-en.
Ejj, na ezeket eddig mindig elfelejtettem átböngészni...kösz
Látom a képeid alapján hogy nálad "landolt" a kék grandés 6-os. mi szólt benne?...gondolom azért így is megérte megvenni
Figterré neveled tán?
Azt a hongkongi kart amit linkeltem képöet azt küldik ide is. De jobb lenne gyári, meg a tekerője is hiányzik. Itthon 10 körül van a sima fix kar.
Honnan veszed hogy 16-os a tied? Az enyémben akkor miért van 14-es 6 dugattyúhoz? Egyébként egy ugyanakkora sima és egy radiál közül is a radiális jobban működne, mert nagyobb az erőkar és kevesebb a surlódás jócskán.
Küldik Magyarba is?
5/8" az pont 16mm Amúgy arra keress, hogy "radial front brake master cylinder" Ja és Mind azt írja a 16*18-asokhoz, hogy szimpla tárcsáshoz ajánlott.
Vásárlásban tudok segíteni.
Amúgy meg előrelépés lenne a 16/18-as radiális is, mivel a tiéd 14-es és nem hinném hogy nagyobb erőkarja van mint a radiálnak.
Hol találtad ezeket? mert nekem ilyet nem dobott ki az íbéj. Kart találtam, hozzá, csak meg kéne rendelni...
Ügye hamisítvány. Kicsit fura a brembo jel, más a színe, meg a légtelenítőcsavar gyanús, amúgy lehet meg nem mondanám hogy nem eredeti.
Szia Zoli

Esztergom nincs messze, átugrasz.
De a futárt TE fizeted
Gyühet! Cserepes köz 7... Küldheted tőlem akár futárral is.
Tudom hogy nem ide való de pogit valaki?
Most sütöttem
Ja az, hogy radiális? Azt hittem a kínaiságára célzol
A radiális jobban adagolható mert direkt és ugye egy áttétellel kevesebb.
Nem keresett senki... Pedig jó mailcím van az adatlapomon.
az kérdem .... mer mostansag nagy divat
Szia,

tegnap megtalált a srác, aki a használt DV kamerát kereste ?
Mitől lenne jobb?
ez miert jobb, mint a gyari megoldas?
én azt nem értem hogy mi a pina értelme van a 320-as tárcsának, ha minden más marad ugyanaz