Kőkeményen megszenvedtem a magasságért. Gondoltam lendületből nekifutok, azt a közepén befulladt a gép, alig bírtam megfogni hogy ne csússzak vissza...
mar ugy ertem, hogy a crossgep univerzális. betonon is kapta, biztos urak pedig lemaradtak, a popszakma az ilyen :-)
lehet is vele menni, kapott mar 120km-et osztan jol viselkedett. palota-pakozd-csicskakő-csurgo-palota - vehehehhehe, volt ám halál, de geci jo dolog
ha szereted a termeszetet es mocizni is akarsz akkor kint a helyed. en is valtottam, es a cross az isten ... nagyon szeretjuk :-)
bringa nekem is alla muhelyben, az egyik volt vagy 2kilo, de ott rohad meg ....
akkor valszeg o szerelte, veszprembe vittuk :-)
eloszor nagyot nezett, hogy is fogja felhuzni a vasat, de valahogy megoldotta, nem keveset jartunk a nyakukra :-)
A jövő elkezdődött...
hiányoztam mi?vehehheheh, meg raido is ...
majd beszélek vele akkor
Amúgy Üdv mindenkinek megérkeztem! Belőttem Győrbe a netet, mindenki nagy örömére!
lehet is vele menni, kapott mar 120km-et osztan jol viselkedett. palota-pakozd-csicskakő-csurgo-palota - vehehehhehe, volt ám halál, de geci jo dolog
ez a krossz is tuti fasza,de nem tudom,én inkább mennék...
bringa nekem is alla muhelyben, az egyik volt vagy 2kilo, de ott rohad meg ....
eloszor nagyot nezett, hogy is fogja felhuzni a vasat, de valahogy megoldotta, nem keveset jartunk a nyakukra :-)