Effektíve (Kaptak az alkalman és a tudtom nélkü gyorsan készítettek egy exkluziv fotót hogy megörökítsék múlandó életük fénypontját egy képen szerepelni az igazi Vinci kipuff mellett...ennyi...bevállalták)
Erről a bukóról még nem hallottam. Hasonló áron inkább HJC-t (pl. kelomotor) vagy Caberget (pl. motoroázis) vennék. Ezeken kívül nem tudom, hogy van-e még olyan bukó amibe van beépített napszemcsi (megfizethető áron).
Elfogultan de azért had szúrjam be, hogy ma(2009-ben) már ár/érték arányban nem hasonlítható össze ugyebár a japókkal, mert nincs is még egy olyan amivel összelehetne vetni
Tökéletesen igazad van,de ne felejtsd,hogy a CR versenycross teljesen kihegyezve,az FE 450 meg enduró,ami lássuk be teljesen másról szól,még ha hasonlít is egymásra!
Szasz!Ezzel a HUSY cuccal azért nem kellene kezdened,mert elég nyűgös-karbantartásilag/szerelhetőségileg a vas!Mondok egy egyszerű példát:vedd ki az aksiját !Ettől kezdve elgondolkodsz,hogy egy endúrónál nem-e a szerelhetőségnek kellene lenni az elsőnek?Amúgy nem rossz gép,de ér/érték arányban és szerelhetőségben a japók agyonverik!Messze a 1civilizációtól" hidd el, ez nem lesz mindegy!
Ha tudnánk ki vagy, vagy elérhetőséged ismernénk... http://www.autowelt.hu/elerhet... -foglalkozik most vele
2004-től nem tudsz mellényúlni nagyon röviden csak ennyit
mondjuk engem érdekelne Neked mire-mit kalkulálnak.
a husaberg.org-on pedig nagyon sok életszerű infóra tudsz lelni jórészt tengeren túli tagoktól
Hányüzemórás, most vennéd?
Szió!
Mi mindennel foglalkozunk: www.blackmoto.hu, kicsit gyér ugyan az oldal...de telefonszámokat találsz az elérhetőségeknél. Hívd fel nyugodtan a srácot, mindenben segíteni fog. Üdv Beb
Üdvözletem! Srácok Husaberg FE 450 (2007-es) motorhoz egy motorgenerál mennyibe kerül? Segítségeteket előre is köszönöm! (ha valaki tud olyan oldalt ami Husaberg alkatrészekkel foglalkozik, kérem linkelje! Köszönöm! )
a közeljövőben én is zargatnálak egy kis aprósággal. Mailben megy az info.
Ismeretlen
Konkrétan ez érdekelne minket a női vonalon.
Csak keményen!
Lehet ajánlani valamit, 56 méretben Fehér alapszínnel, beépített napszemcsóval, és a szokásos jó tulajdonságokkal.
Széles utat!
mennyi péztet adjak,hogy nekiállj a dobomnak?
http://www.autowelt.hu/elerhet... -foglalkozik most vele
2004-től nem tudsz mellényúlni nagyon röviden csak ennyit
mondjuk engem érdekelne Neked mire-mit kalkulálnak.
a husaberg.org-on pedig nagyon sok életszerű infóra tudsz lelni jórészt tengeren túli tagoktól
Hányüzemórás, most vennéd?
Mi mindennel foglalkozunk: www.blackmoto.hu, kicsit gyér ugyan az oldal...de telefonszámokat találsz az elérhetőségeknél. Hívd fel nyugodtan a srácot, mindenben segíteni fog. Üdv Beb