Erről jöttem rá én is. Kérdezem is az egyiket hogy minek az a böhöm nagy hangdoboz a vállán, tán nem tud reppelni? Még jó hogy zsíros volt, bár így is majdnem elkapott. Mi az a pakura? Néztem a spájzban de nincs ráirva semmire se ez a szó.
Csodaváros ez a Fehérváros. Rendőrnyomozó ismerősöm van, csak nem Fehérváron. Egyik volt osztálytársam meg elvileg itt van Fehérváron rendőr. Csak még nem sikerült összefutnom vele.
Nagyon nem akarom elkapkodni a dolgot. Ez az első ilyen erős motor amin ülök. Majd idővel lesz ez jobb is. Gatyát meg majd veszek hamarosan, de mindent lépésenként, módjával. Nem kívánok felcsavarodni egy fára.
félreérted... nincs semmi gond a majrécsíkoddal, egyszerűen nem kell a motorozás professzorának lenni 8 centis csíkkal...
gerinctörés nem volt... lépét vették ki haveromnak ahol én is ott voltam....
maradjunk annyiban, hogy farmerban motorozni kevésbé szerencsés dolog mint néha bedönteni a motorod
közútra a mai napig ugy megyek ki, hogy mindenki rám vadászik, és túl kell élni .. jó játék az ágresszió. ma is volt körforgalomban delikvens verésre, aztán feladta hamar ....
De közúton azért nem kell veszélyeztetni másokat vele. Egy naked bike is nem rikán 100 paci fölött van. Azokkal is ugyanolyan könnyű kinyiffanni, mint a Gixxer-el.
a kép külön érdekessége, hogy a karbi után van a turbó ... szerintem kapásból felrobban ...
Ezexerint nem a spájzban a helye.
Te amúgy merre dolgozol?
gerinctörés nem volt... lépét vették ki haveromnak ahol én is ott voltam....
maradjunk annyiban, hogy farmerban motorozni kevésbé szerencsés dolog mint néha bedönteni a motorod