Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor legyen neve ezentúl mazut.
Ezt ki kéne próbálnia valakinek, aztán ha túléli lehetne a történetből könyvet írni.
a molotovos üvegben a helye :-)
vagy rámókolnak egy turbót ...
a kép külön érdekessége, hogy a karbi után van a turbó ... szerintem kapásból felrobban ...
No ez szépen mellbe ütött. Majd 3 éve az olajiparban rontom a statisztikákat de ezt nem tudtam.

Ezexerint nem a spájzban a helye.
A kőolaj első lepárlásának végterméke/maradéka a rektifikáló oszlop alján csorog ki. Olyan, mint a szurok csak hígabb.
Bénák azok. Kell egy kis wd40 a fékbe aztán nem szabályoz sose le.
rap-eszteni sem tudnak a romettel, mer 2-ben már leszabályoz a turbó miatt ....
Erről jöttem rá én is. Kérdezem is az egyiket hogy minek az a böhöm nagy hangdoboz a vállán, tán nem tud reppelni? Még jó hogy zsíros volt, bár így is majdnem elkapott. Mi az a pakura? Néztem a spájzban de nincs ráirva semmire se ez a szó.
Egyik se rappel, a dögnagy magnóról szól a vállán! Na eriggy oszt hozz még egy vödör pakurát mert kihűl ez a kurva Brooklyn-kályha.
Ez nem lehet komoly. A fekák még reppelni se tudnak...
Ja... Brooklynban meg a Mini Rigát lopják!
csak poni rometen .. nagyon veszélyesek vele a nigák .... harlemben tűnik el a legtöbb poni romet a világon ... megdöbbentő statisztika
Amindenit. Ott is kötelező a bukósityak?
new york
Csodaváros ez a Fehérváros. Rendőrnyomozó ismerősöm van, csak nem Fehérváron. Egyik volt osztálytársam meg elvileg itt van Fehérváron rendőr. Csak még nem sikerült összefutnom vele.
Csodaváros az fehérvár?
rendőr nyomozó a szentem, velem egyetemben itt a csodavárosi kapitányságon ...
Nagyon nem akarom elkapkodni a dolgot. Ez az első ilyen erős motor amin ülök. Majd idővel lesz ez jobb is. Gatyát meg majd veszek hamarosan, de mindent lépésenként, módjával. Nem kívánok felcsavarodni egy fára.

Te amúgy merre dolgozol?
félreérted... nincs semmi gond a majrécsíkoddal, egyszerűen nem kell a motorozás professzorának lenni 8 centis csíkkal...
gerinctörés nem volt... lépét vették ki haveromnak ahol én is ott voltam....
maradjunk annyiban, hogy farmerban motorozni kevésbé szerencsés dolog mint néha bedönteni a motorod
A belvároshoz közel én sem találok sajnos. Palotavárosban kéne találnom egy garázst.
Ha mindig következetesen gyorsabban mész a forgalomnál, csak előre kell figyelni. De azért vadásznak ránk a kalaposok...
közútra a mai napig ugy megyek ki, hogy mindenki rám vadászik, és túl kell élni .. jó játék az ágresszió. ma is volt körforgalomban delikvens verésre, aztán feladta hamar ....
De közúton azért nem kell veszélyeztetni másokat vele. Egy naked bike is nem rikán 100 paci fölött van. Azokkal is ugyanolyan könnyű kinyiffanni, mint a Gixxer-el.