Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg szobaritka.
Már jó pár éve szobatiszta vagyok.
Akkor csak csurgass be!
Én csak kuncogtam!
Ez inkább gyilkolászós fej nem?
Aki röhögni mer fossa is össze magát!
Jah, épp pólót vettem. Akkor még örültem neki.
Hát az adott képen valami irgalmatlanul hülye pofát vágok szerintem ezért kapott ihletet az ügyes paprazzi
Na jó, ideteszem:
Köccce!
Mert te igazi partyface vagy.... ....Tomival egyetembe. Rólatok mindig készül lesifotó pályabubusok.
Azt mondom, ha véletlenül megesne megint akkor csak ugyanilyen szerencsésen. Az a baj, hogy 15 pénz körül alakítanak át egy tárcsát, hogy ez ne fordulhasson elő,de az én tárcsáim már nem érdemlik meg a ráfordítást. Egy pár laza illesztésű 320-as tárcsa meg 100.000-nél indul de inkább 150 a rendes.
Elkértem a rólad készült képeket is, ne kelljen külön.
A sikánban készültek tetszenek a legjobban de onnan csak a felvonuláskor lőttetek. Azért az első három kép rólam a "Partyarcokban" aljas volt kicsit

Köszönjük a munkátokat!
Én akkor aszalódtam beöltözve. Legközelebb meg remélem nem történik hasonló!
Korrekt! Köszi!
Szia!
Én is kérném a következőket:
FUL_5831 FUL_6243 FUL_6246 FUL_6788 FUL_6789 FUL_6790 FUL_7007 FUL_7008 FUL_7133

Nagyon szépen köszi!
zzr1100@upcmail.hu

Elszomorodtam, hogy arról senkinek sincs képe ahogy hoz vissza a dögszállító
Ha valóban így van, akkor ezeket igényelném: FUL_5897, FUL_5898, FUL_5899, FUL_6192, FUL_6196, FUL_6357, FUL_6359, FUL_9045, FUL_9178, FUL_9179, FUL_9180, FUL_9181, FUL_9185
f2tom@freemail.hu Köszi!
Tehát valóban elküldöd térítésmentesen full felbontásban?
Üdv! A rengeteg motor miatt, hogy biztosan legyen mindenkiről kép, ebből a kanyarból lőttünk. Ez a fotóskanyar, innen rengeteg képet lehet lőni. A képek valóban ingyenesek, igyekeztem őket az adott körülményekhez képest minél nagyobb felbontásban feltenni, akinek ez nem elég, elkérheti tőlem mail-ban az eredetit, de a Kawasakinál is meglesznek a képek.
Maradjon is ilyen. Ha akkor nem hív tán még most is céltalanul kevergek a város körül.
Ez már csak ilyen...
Én 3-at találtam magamról, de egyik sem olyan jó mint amit a Niki lőtt múltkor. Szóval leves...korábban azt ígérték, hogy ingyenesek lesznek a nagy felbontású képek. Túlzottan mondjuk nem érdekel...
Szia Tom.
Azt ugye tudod hogy pályaügyileg megfertőztél...
Kakucs óta csak a pályázási lehetőségeket keresem.
Nem vagyok elhűlve tőlük. Szinte mind a 13as balosban készült, 400/db?
Ez instant lángot szór a hengerbe...