Nekem nagyon megtetszett. Ezt tudtam éppen megvenni. A Honda CB 600-as Hornetjét nem sikerült megvennem. A Kawa ER6n-je meg túl drágának tűnt ahhoz képest, amekkora. Erre ráültem, leér róla a lábam. Ezért vettem meg ezt. Nálam szempont, hogy a féket tudjam használni, lévén nincs bokacsontom a balesetem óta, így a lábtartó pozícionálása volt az egyik elsődleges szempont. Az, hogy 126 lóerőt tud a motor, az egy dolog. Egyszer talán kiviszem pályára és ott megkenem neki. Attól, hogy van sportautója valakinek, nem muszáj a közutakból sportpályát csinálni.
ugy latom a mondanivalom lenyeget meg mindig nem sikerult felfogni ... ha autot akarok venni, veszek egy passatot, szepet, automata valtoval, borulessel, klima, szervo, etc .... kenyelmes, levisz A-bol B-be. ha egy nagy teljesitmenyu autot akarok, veszek egy impreza-t, kikotom a szervot, kagyloules bele, nagyonbb turbo, uzemanyab buffer, etc ... de azzal gepeszkedni kell, kurvara kell tudni vezetni, mert egy darabig keze, oszt eccer csak csatt, jon a helyet, amikor tul sok a kocsi teljesitmenye, aztan lehet kapkodni, barmit csinalni, mar mindegy. na, te most egy imprezat vettel a kis gixxer-el .... szep kek, meg ilyenek, de egy gixxer ... a dolog lenyege, hogy a mai vilagban tobbet szamít a forma a vasarlas elotti merlegelesben, mint maga a vas .... ez sportmotor, nem 80ra van kitalalva, meg nem is 4000es fortulatra. akkor el, ha kapja a tiltást, igaz nem sokáig, de él ..... a sportmotor száguldásra való, nem a fényképekre
Te szóltál be nekem. Mi ez a nagyzolós szöveg? Sajnálom édesapádat, hogy 20 éve nem lehet melletted. De ettől még nem kellene másokat sértegetned, mert ha valaki visszasérteget, akkor még Te vagy felháborodva. Gondolkodhatnál már egy kicsit. Örülj neki, hogy kp-ra vetted a motorodat. Nekem sajnos egy iszonyatos baleset és 7 év felépülési idő után, sajnos nem adatott meg, hogy olyan helyzetből induljak, hogy KP-ra megvegyek egy motort. Zavar?
Csery barátom pedig jól megmondta. "Nem attól leszel igazi motoros, hogy van pár motorod. A felfogás és hozzáállás tesz azzá. Nem az, hogy mennyivel közlekedsz."
apu majdnem én voltam Orvilnál, de nem hagyta, hogy adjak kölcsön
azért picit tényleg kellene moderálni magad mert nem vágod, hogy ki kicsoda és nem biztos, hogy jól jössz ki ebből.
most nézem mit irogatsz kismajom .... azért vigyáznék a számra ha 45kg lennék mint te .... apám tolta alám? aham, jó hogy 20 éve meghalt .... a mocim kp-s volt kismajom, nem 10 év hitel 0%-ról, igy a hulye is tud motort venni .... meg mint a donor kis pajtásaid
hajtsatok csak 80-al, meg fényképezgessétek a mocit, igazi motorosok vagytok!
Mi sem szoktunk többen lenni mint 2-en. Fega -val mentünk hosszabb köröket eddig. Bruno-val még nem jutottunk messzebbre. De majd ha új gumi lesz neki fent, majd akkor tuti.
Amúgy 179kg a 2009-es száraz tömege a 2004-es 170-éhez képest, ami nem sokkal több, főleg hogy így is biciklinek érzem alattam. Meleg lenne ha annyi lenne a száraz tömege, mint az enyémnek, mondjuk akkor talán jobban feküdne nekem.
nyélgáz vagy igen ...