Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dede, azért sporautó :-)
nyélgáz vagy igen ...
Nekem nagyon megtetszett. Ezt tudtam éppen megvenni. A Honda CB 600-as Hornetjét nem sikerült megvennem. A Kawa ER6n-je meg túl drágának tűnt ahhoz képest, amekkora. Erre ráültem, leér róla a lábam. Ezért vettem meg ezt. Nálam szempont, hogy a féket tudjam használni, lévén nincs bokacsontom a balesetem óta, így a lábtartó pozícionálása volt az egyik elsődleges szempont. Az, hogy 126 lóerőt tud a motor, az egy dolog. Egyszer talán kiviszem pályára és ott megkenem neki. Attól, hogy van sportautója valakinek, nem muszáj a közutakból sportpályát csinálni.
ugy latom a mondanivalom lenyeget meg mindig nem sikerult felfogni ... ha autot akarok venni, veszek egy passatot, szepet, automata valtoval, borulessel, klima, szervo, etc .... kenyelmes, levisz A-bol B-be. ha egy nagy teljesitmenyu autot akarok, veszek egy impreza-t, kikotom a szervot, kagyloules bele, nagyonbb turbo, uzemanyab buffer, etc ... de azzal gepeszkedni kell, kurvara kell tudni vezetni, mert egy darabig keze, oszt eccer csak csatt, jon a helyet, amikor tul sok a kocsi teljesitmenye, aztan lehet kapkodni, barmit csinalni, mar mindegy. na, te most egy imprezat vettel a kis gixxer-el .... szep kek, meg ilyenek, de egy gixxer ... a dolog lenyege, hogy a mai vilagban tobbet szamít a forma a vasarlas elotti merlegelesben, mint maga a vas .... ez sportmotor, nem 80ra van kitalalva, meg nem is 4000es fortulatra. akkor el, ha kapja a tiltást, igaz nem sokáig, de él ..... a sportmotor száguldásra való, nem a fényképekre
Majd egy gerinctörés után meglátom mennyire lesz valaki bevállalós. Nem szeretnék mégegyszer tolószékben kikötni. Ezért a majrécsík.
Te szóltál be nekem. Mi ez a nagyzolós szöveg? Sajnálom édesapádat, hogy 20 éve nem lehet melletted. De ettől még nem kellene másokat sértegetned, mert ha valaki visszasérteget, akkor még Te vagy felháborodva. Gondolkodhatnál már egy kicsit. Örülj neki, hogy kp-ra vetted a motorodat. Nekem sajnos egy iszonyatos baleset és 7 év felépülési idő után, sajnos nem adatott meg, hogy olyan helyzetből induljak, hogy KP-ra megvegyek egy motort. Zavar?

Csery barátom pedig jól megmondta. "Nem attól leszel igazi motoros, hogy van pár motorod. A felfogás és hozzáállás tesz azzá. Nem az, hogy mennyivel közlekedsz."

Gondolkozz egy kicsit, mielőtt hülyeségeket írsz!
apu majdnem én voltam Orvilnál, de nem hagyta, hogy adjak kölcsön
azért picit tényleg kellene moderálni magad mert nem vágod, hogy ki kicsoda és nem biztos, hogy jól jössz ki ebből.

Majrécsíkot a robogóról hoztad akkor?
most nézem mit irogatsz kismajom .... azért vigyáznék a számra ha 45kg lennék mint te .... apám tolta alám? aham, jó hogy 20 éve meghalt .... a mocim kp-s volt kismajom, nem 10 év hitel 0%-ról, igy a hulye is tud motort venni .... meg mint a donor kis pajtásaid

hajtsatok csak 80-al, meg fényképezgessétek a mocit, igazi motorosok vagytok!
Nem-nem
Az Ákoshoz?
Lime Party képei
Hmmmm Megyek!
Hosszú, munkás hétköznapok reggeltől estig melóval... Hétvége. Akkor meg tuti szakad az eső majd.
Ha 1.480.000.-be beszámolod a ZZR-t akkor mehet a bidznyic!

Ja és kifelejtetted, hogy csőre töltött tolómérővel rohangáltam!
szia!
van
Fehérváron
Mi sem szoktunk többen lenni mint 2-en. Fega -val mentünk hosszabb köröket eddig. Bruno-val még nem jutottunk messzebbre. De majd ha új gumi lesz neki fent, majd akkor tuti.
Hát végülis tolómérő megvan hozzá...
Szasztok.

Nincs valakinek eladó 160/60R17 es gumája eladó?

ami kitart a szezon végéig kb 50-60% os?

Fehérvár és 20km-es körzetében?

Köszi
meg kellene próbálni csinálni egy közös mocizást valamikot nem?hátha lennénk vagy 2en
pl holnap délután?
Te a lyukmélységet mérd le.
Akkor már nem méregetek. Láttad volna hogy rohangált a két motor között csillogó szemmel, teljes eksztázisban...

Zoli! Tudok Z komplett elejét, 1,5mFt, de kapod mellé a motor többi részét is! Persze az extrákat leveszem róla, de még így is jól jársz vele!
vicces gyerekek vagytok ezt díjazom...
Bezzeg az én luktávamra senki se kiváncsi?
Pedig ez az igazi kis japán egyszerre hat dugóval is elboldogul !
Amúgy 179kg a 2009-es száraz tömege a 2004-es 170-éhez képest, ami nem sokkal több, főleg hogy így is biciklinek érzem alattam. Meleg lenne ha annyi lenne a száraz tömege, mint az enyémnek, mondjuk akkor talán jobban feküdne nekem.
az a 208 az nedves tömeg.
Bocs Brúnó voltam csak mutter szavazós nevéről! "Adj egy ötöst rá a nevemben is..." Hát adtam...
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Tegnapi gyakszi vidióban. Egykerék nincs, mert meghalt az olajnyomás jelzőm, és így nem basztattam.

e