Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az USA-ból a Google csekkem is megjött cirka egy hét alatt. Az elsején feladott motorcsekkem meg 15.-ike után jön meg mindig. 20 - 25 között. 15.-ike a befizetési határidő. Magyar Posta rulez! Magyar Posta én így szeretlek.
19-én rendeltem a fékbetéteket és ma itt van. Angliából, sima postával. Ezt a Magyar Pista országon belül miért nem tudja?
Ismerem őket és ajánlani is merem bár ilyen jellegűt még nem dolgoztak nekünk.
Halihó.
Érdeklődnék hogy volt e valakinek valamilyen tapasztalata ezzel a céggel:
http://www.lene2002.hu/01-cont...
Mert behorpadt a tankom és ki kellene húzatni és itt elméletileg csinálnak ilyet is
Kipucoltam a féknyergeket meg visszatettem a kopottabb betéteket, jövő héten úgyis megjönnek az újak.
Ez nem olyan nagy vész. A nagy hőhatástól ráég a festék. Ezt pályázás előtt ajánlatos lecsiszolni a betétről. Ilyenkor aztán a korom beeszi magát a dugattyúkhoz meg szinte mindenhová. Tisztítsd ki mielőtt újra használnád.
Akkor megdöntöm a körrekordot még lábbaltaszigálós műanyagmotorral is annyira menekülök
Bajban leszel ha valamelyik kiruccan a "Kék Osztriga"-bárból.
Ha nem lőnek, nem gáz
Na szépen fogsz kinézni villogó s...el a pályán.Mint az őzbaknak!
Mit kössek fel? Már azt is zálogba adtam
Kösd fel! sok sikert!
na varj egy picit. most akkor ki is a balna?
akkor kellemes barkacsolast a telre, nagyon kivancsi leszek tavasszal az eredmenyre!
Az első futómű és a fék utcára is ramaty de a motor többi részét nem cserélném semmi másra. Ráadásul kisebb gépeken el se férek. Még a 7R méret de az meg ugyanez a korosztály, ez jobban tetszik még ha pályára jobb is a 7-es.
ollee! meger ennyit a palya? de ha mar ilyen fontos a palyazas, amit meg tudok erteni, mert nem cserelsz inkabb motort es hagyod a balnat egy turazo stilusu kollegara? mert hat ugye inkabb arra valo... koltesz ra egy valag penzt es a vegen ugy is lecsereled mert gyorsabb akarsz lenni...
A tárcsák épek szerencsére. A mondatod kiegészítve: El kell felejteni a tempós pályázást vele amíg ugyanazok a fékek próbálják lassítani, mint egy 60-70 kilóval könnyebb korabeli 6R-t. Télen megoldom a kérdést. Ha kell, megy az egész eleje a kukába.
sziasztok!
szia Matska!

lattam a videot es szeretnem megkerdezni tudsz-e mar valamit a fektarcsaid allapotarol? a betetek "jol" neznek ki, de remelem a tarcsaid jol vannak. en epp most vagyok tul elso fektarcsacseren, es bizony jopar ezrest kipengettem ertuk a bontoba, merthogy az uj tarcsak darabja 71 ezer huf. ezek a draga japanok...

amugy lehetett vmi kulonleges oka a problema kialakulasanak, vagy egyszeruen el kell felejteni a palyazast a balnaval?
Ne keverd Kunmadarassal... Itt kanyar is van!
Ha fékezni akarsz ne menj a ringre,inkább a gázt húzd!
Majdnem pereccel de megúsztam. Mit tettem? Egymást követő 3 körben az eddigi rekordomon belül mentem a ringen és sok lett a féknek pedig amúgy szart se fogott.
És hogy fogyasztod? Lekvárral? Mit tettél hogy eme eset megesett?
Gratulálok mesterszakács!
Szép! Egy kis vajat?
Íme a fékbetéteim...
Ropogósra sültek...