Sajna ez a bevett szokás, átb...ás magyar módra. Amikor hirdettem, többen is eljöttek megnézni és mindenki pislogott a km óra állástól. Most őszintén. Egy 11 éves motornál mi az az 53e km? Kevesebb mint évi 5e! Aki sokallja az meg is érdemli, hogy átvágják 18e km-rel.
Azért egy 50 ekm-es és egy 18 ekm-es gép között állati nagy különbség van! Engem a turkevei SZR 400-as paraszt akart vakítani 22 ekm-el aszt a gép nyomott vagy 70 ekm-et(esetleg többet). Leautóztam 250 km-t rohadt melegben. Szar utakon. Aztán csak vonogatta a vállát. Arról persze hallani se akart, hogy füzesse a kidobott benyát. Azóta nagyon harapok az effélékre. Vannak nagy vályogvetők e kis országban.
Sajnos soha nem volt ennyi pénzem motorra... nem azért van XJ-m mert az a legjobb motor.
Mindenesetre, az idei árakat nézve a fazon idén NEM fogja eladni ennyiért! Ez a KM elképesztő szemétség! Meg kéne szivatni, vagy ő szivat meg mást.
Tavaly 30e-ért olcsóbban adtam el. Úgy látom nem sok minden változott rajta (azok a matricák ), vett egy első gumit meg cserélt olajat. A fém fékcsövet, indexeket, hasidomot én vettem rá, az ótvar Raptor már eleve rajta volt. Láncszett is tavaly lett cserélve. A futott km-ről meg csak annyit, hogy nálam fordult át az 50e-be. A motornak semmi baja nem volt, nem ette az olajat, talán annyi, hogy lassan esedékes lesz a vezérműlánc csere. Különben pikk-pakk kis gép volt, sajnáltan is. Ha még hasonló állapotban van mint mikor eladtam tavaly júniusban, akkor valaki nagyon jól fog járni vele.
Ne szólj egy szót se, én ajánlgattam neked!
és kosár a szaros papírnak van,mert nem dobják a budiba,mivel vékonyak a szennyvízcsövek