Találkozó? Fehérváron eddig egy volt 8 vagy 9 éve, jó volt, tán igaz sem volt. Hazai találkozónknak Kenesét tartjuk. Régebben (amíg volt) én személy szerint a Gajavölgyi (Bodajk) találkozót is szerettem de már az is csak történelem.
A Z1000 csak huszonegykét kilóval könnyebb és álomfék van rajt, a Möre féle 6R amin ugyanez a fék van, mint az enyémen meg 51 kilóval és úgy se valami kiemelkedő a... 20 kiló az annyi, mint a hátizsák+tanktáska megpakolva, 50 kiló meg már majdnem annyi, mintha utasod lenne és ugye utassal is meg kell tudni állni. Holnap alkudozok is egyet egy garnitúra Z fékre, a Laller azt mondta, felszereli pikkpakk. Ja, betettem az EBC betéteket, mondjuk eddig csak 30 km van bennük de még nem fognak szart se. Gyanús, hogy légteleníteni is kéne. Bár az is igaz, hogy először a villát kéne megcsinálni mert szarra se megyek a jó fékhatással ha fékérintésre koppan a teló. Arra is megkaptam a receptet: 15W-s olaj, progresszív rugó, agresszív pénzszerzés mert nem lesz olcsó, de ha más motor elejét akarnám belefaragni komplett akkor 150-200 pénz és még a lutri is benne van, hogy nem jó irányba megy a vázgeometria. Holnaptól koldulok másodállásban.
Hali
Nem érdekel valakit egy fél garázs a fecskeparton mert egyedül maradt a mocim .
Vagy esetleg én nem tudnék-e valakihez társulni közelebb a "belvároshoz"
Darabig biztos jó lenne akkor neked a Z féke. Bár sztem a tömeggel egy idő után az sem tudna mit kezdeni. Én nagyjából venni fogok egy radiális 19mm-es dugattyús 636 főfékhengert, aztán lefosom hogy rugózik, akkora mennyiséget szállít ehhez a 14mm-es kulához képest, hogy így is nyolcszor kijjebb fog majd.
Mérem, bár balázska nyergeit néztem már az enyémhez hozzá és nem sok köze volt. Dia is lemérhetné a luktávját De most komolyan. Aztán egy óvatlan pillanatban azt fogja észrevenni hogy két 6 dugattyús fék figyel a Z-n.
jótanács, hogy figyeljél rá, mert apeh és kispajtásai nem játszanak a témában valamint nagyon rámentek az utóbbi időben a hasonló dolgokra .. a következő lépés meg mi lesz? megadóztatják a vaterát is vagy mi? vehhehehe, buzi apehosok ....
Száraz tömegek:
ZX-10R 2004 (az igazi) 170kg
ZX-10R 2009 208kg!
Mitől hízott így meg?!?
szeptember 25-6-7 mezőberény...gyüvöl?
Nem érdekel valakit egy fél garázs a fecskeparton mert egyedül maradt a mocim .
Vagy esetleg én nem tudnék-e valakihez társulni közelebb a "belvároshoz"
Valamikor lesz fehérvári motoros találkozo ha más nem csak egyet gurulni a Velencei tóig!
Pl jövő 7en vasárnap?