Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy egy ideje foglalkoztat az a téma hogy mennyire döntöm be a motort, tehát azért is jó lenne egy rendes "versenypályán" menni!
De, de majd rágyűjtök!
Kakucs az nincs messze picikét?
Most értem vissza kajálásból. Kint voltam Salvator étteremben. Aki leszavazza az szarjon meg szüljön SÜN-t! SÜN SÜN SÜN!
Oksa köszi
2 vagy 3 hónappal ezelőtti motorrevüben volt egy ilyen cikk. A horpadásokat vissza tudják húzni, ha nem olyan dúrva éles a széle, hanem tompa. Előkeresem neked azt a cikket ha hazaértem.
Köszi fenyo,basi de már sajna elkéstem ezzel.Már szombat óta itthon vagyunk.
Most már egy olyan embert keresek aki tud horpadt tankot javítani,mert sajna a mocim elborult a "garázsban" és ráesett egy tuskóra
Gondolhatjátok,kibirtam röhögés nélkül
azért remélem bírtál vele
Dávid és Góliát
Kakucson voltunk. Te gyere oda legközelebb.
A nehéz ügy...
Tutu, Matska rendesek vagytok, nem is nektek szólt az előbbi! De legközelebb eljönni ám!
Én meg próbálok ráhangolódni a fűnyírásra.
Rendbekapom magam és megnézem, hogy otthon van-e Piller papa. Kicsit nem hagy nyugodni a zörgés alapjáraton és motorféken.
Én dobtam rá egy 5-öst.
Kompenzáltam egy 5-össel.
TA nézd meg a képeket a Fotóknál. Már leegyesezték... Ezért mondtam én neked hogy IDE, EZEKNEK feltölteni nem érdemes! Tisztelet a kivételnek!
DivX az persze csak elírtam.
Kell valakinek?

Philips DVP3260 USB-s DiviX-es DVD lejátszó, dobozában, gyári távpiszkával. Van 2db. Ára: 7000/db
Vagy nem írt mert a Gulag-on nem adtak tollat meg papírt
'56-ban volt ilyen.Lement a dolgozó 1 kiló húsért , és 10 nap múlva Sydney-ből írt képeslapot.
Úgytűnik nem láttam már 2 hete. Asszem elment borér'!
Sziasztok! Fülöp Gábor megszökött?