Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rekord Angliából érkezett. Feladva Szerda reggel, kézhez vettem Másnap délután Asszem a fékbetétem volt.
Jaja...
Budapest-Székesfehérvár 65km 3-6 nap kb 2000Ft
Hong Kong-Székesfehérvár 8700km 8-10 nap 500Ft
Nagy ország a miénk! Gondoltál arra, hogy Japán közelebb van mint Vácrátót? Hogy Pestre drágábban lehet a csomagot küldeni mint Hong Kongból? Ha Amerikában akkora lenne a kilométer költség mint kis hazánkban, senki nem közlekedne ott?

Filmet tegyé fő! ...ne fürgyé le!
Egy újabb x-ezredik tipikus cikk úgyebár egy rendkívűl magas értelmi szinttel megáldott firkásztól...bármikor vendégem egy túrósfagyira, hogy szépen fejezzem ki magamat http://fmh.hu/cimlapon/2009081...
Próba cseresznye... Stabilnak tűnik felszerelve, délután próba, akkor majd kiderül. A kollégám dicsekedett, hogy Angliából 3 nap alatt megérkezett a csomagja. Mondom az jó, nekem 2 hét alatt....Pestről! Ráadásul el is mentem érte, csak közben elkeverték. Szívmelengető érzés volt.
Azt hittem letettél róla, időhiány + a Macek állat, bocs állatal felsorolt hibák miatt.. No jóvan akkor meknézzük.
Cakát! Rápótolok az alvásra mert ez a (délutánival együtt) 6 óra, 3 részletben kicsit kevésnek bizonyult.
Nem csak b@szta megjeleníteni a képet.
Arra még nem fogadnék de semmi kirívó.
Miva'...? Összeakadtak a szemeid?
Kibeb@szott fórum engine!
Mondom a képen....
Úgy néz ki elkerül minket az eső, összeszottyadt a bakonynál. Kimegyek körülnézni...
Hagyd, a képen látható vegyület okozta minden örömét és gondját.
Atyagatya! Mikor dobtad le?
Hogy ne okozzak csalódást... Feltettem!
E te barom, azóta azzal mész?
Széles utat jónapot, jogostványt, forgalmit, izzókészletet, elsősegély dobozt ellenőrzésre felmutatni!
A régi F2-es láncod már annyira szar hogy kisújjal be tudom majdnem derékszögbe tekerni, a Kötél azt mondta hogy ő még ilyen szar láncot nem is látott, örüljek ha egyátálán hazaérek vele! Úgyhogy inkább megálltam minthogy menekülés közbe ledobjam a láncot azt megverjenek a sünök!
Még szélesebbet
Széles utat!és további szép napot!
Minek állsz meg