17 körül már gurulhatunk is. 16 után lépek le. Videoton ipari parkból még hazaugrok, ledobom a táskámat aztán mehetünk tőlem. Ha neked is jó lenne az időpötty.
Első próba megvolt, rosszabbra számítottam! Még ki kell tapasztalni, hogy mit merre. Amivel nem vagyok kibékülve az a Canon DV-s kamera. Nem egy könnyű darab (615 g) és nem viseli valami jól a rázkódást. Sokkal jobb lenne egy SD-s kütyü, az valamivel jobban bírja a strapát és könnyebb is. Mindegy, tesztelgetem tovább, jövő héten pályán lesz az éles bevetése.
Aki esetleg tud elfogadható áron normális SD-s kamerát az sikííícccsooon!
Hali.
Na úgy látom nincs senkinek eladó nyerektáskája.Esetleg kölcsön táskája valakinek
Haza utazunk 8 napra és elég kevés a tanktáska meg egy hátizsák
Értelek... De kérlek ne hasonlíts hozzájuk. Attól, hogy sprotmotoron ülök, nem megyek vadabbul, mint a robogómmal mentem. Vehettem volna choppert is akár. Csak az nem az én stílusom. Ismerek én is olyan egyént, aki letette a jogsit és felült a legerősebb 600-asra és kész. Volt pár ilyen emberke a környezeteemben, meg is haltak már. Első kanyarig jutottak.
amugy ne értsd félre, nem a véred szivom ( csak kicsit) de egyre tobb arcot latok alap alatti motoros tudassal villogni zsiruj 600-as meg 1000-es csilli villi motorokkal 8 centis majrecsikkal, forgalomban meghalnak egy perc alatt, es ki a hulye? az osszes tobbi motoros ...
kulon kedvencem az egyenesben kurva gyors vagyok tipus, kanyarban meg visszavesz gyökketőre ... aztan jonnek a nagy motoros szotrik, hogy igy meg ugy. nekem pl a motor nem a motoroz erzes miatt kellett, azt nagyivben leszarom, van eleg baratom, nem akarok en senkihez sem tartozni. azert kellett, mert mar nem dobott fel semmi. oszt mikor 240-el szalalomozol a kocsi kozott, majdnem elbasznak, es orulok, hogy egyben hazaerek, az dobott fel egyedul ... aztan jott a cross .... annal nincs jobb, mindig van mit legyozni, hegy, motoros, minden ... el is adtam a cbr-t a picsaba, mar kezdett untatni ... nem nottem ki, meg semmi, mert nem lehet csak ugy kinoni egy 600-as gepet, de ennek az lett volna a vege, hogy eccer csak behuzzak a hullazsakot.
majd most elmozgok 1-2 evet, aztan veszek valamit állatot megint ... 1098 vagy valmai addigra olcso lesz ..
pálya meg nem vonzott, sok majom ott is
jah, majd az elso nagy perecnel eszedbe jut. en is atgondoltam kicsit az eletem a nosztori emelkedo tetejen .... azert a 130LE az 130LE, alapjaraton persze nem annyi ...
Az, hogy az adatlapomra nem írok ki mindenféle kétkerekű csörgő-zörgőt, nem jelenti azt, hogy tegnap kezdtem el motorozni. Volt már dolgom pár motorhoz hidd el. Kinteic Magnum volt az első amivel mentem. Az pedig volt 10-en X évvel ezelőtt.
Valaki egy gurulást a mai nap? Pl.: Csákvári reptér?
http://nol.hu/sport/talmacsi_m...
http://www.hasznaltauto.hu/3089375_husaberg_fe_2005
Aki esetleg tud elfogadható áron normális SD-s kamerát az sikííícccsooon!
Szép idő van, motorra fel!
Na úgy látom nincs senkinek eladó nyerektáskája.Esetleg kölcsön táskája valakinek
Haza utazunk 8 napra és elég kevés a tanktáska meg egy hátizsák
kulon kedvencem az egyenesben kurva gyors vagyok tipus, kanyarban meg visszavesz gyökketőre ... aztan jonnek a nagy motoros szotrik, hogy igy meg ugy. nekem pl a motor nem a motoroz erzes miatt kellett, azt nagyivben leszarom, van eleg baratom, nem akarok en senkihez sem tartozni. azert kellett, mert mar nem dobott fel semmi. oszt mikor 240-el szalalomozol a kocsi kozott, majdnem elbasznak, es orulok, hogy egyben hazaerek, az dobott fel egyedul ... aztan jott a cross .... annal nincs jobb, mindig van mit legyozni, hegy, motoros, minden ... el is adtam a cbr-t a picsaba, mar kezdett untatni ... nem nottem ki, meg semmi, mert nem lehet csak ugy kinoni egy 600-as gepet, de ennek az lett volna a vege, hogy eccer csak behuzzak a hullazsakot.
majd most elmozgok 1-2 evet, aztan veszek valamit állatot megint ... 1098 vagy valmai addigra olcso lesz ..
pálya meg nem vonzott, sok majom ott is