Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Berber!

Megjött a motyó (jó lassan ) amiről korábban beszélgettünk, hamarosan beszámolok róla, hogy megéri-e az árát.
Na arra kiváncsi leszek, hogy milyen lesz! Biztos, hogy feldobja az egész mocit!
mármint a csekket
Nekem az idei éves 1600 volt. De én még februárban megkaptam.
Képzeld találtam egy helyet, ahol lefújnák a felniket nyócezerér' a kettőt de még alszom rá egyet
Ígyis értettem, és köszi szépen az infót!
Nekem a GSX550-re valami 3200Ft volt az éves
0Km-el vettem a gépet. Kötvény megvan, csekk megvan.
Nem javítgatok az elgépeléseket javítsa ki aki olvassa.
A 125-ösre nem túl sok. A 150-esre is fizetem még, úgyhogy tudom kb... Valami 8000Ft az egész éves.
A kötvény és a csekk igazolószelvénye igazolja a biztosítász, a zölt lófax csak akkor kell ha külföldre mész. Nem is küldi minden biztosító magától, van a hol külön kell kérni. Ha két hónapja vetted a motort és Hazai gép volt (azaz nem ez az első itthoni forgalomba helyezése) akkor az idén te még nem fizetsz teljesítményadót csak az előző tulaj.
Szept. 15-ig kell befizetni. Jó koraiak voltak.
Ez esetben érthető. Egyébként az az érdekes, hogy amikor én vettem a motoromat, még át sem volt iratva de már az önkormányzat kiküldte a csekket
én tavasszal már befizettem az "egészet", de inkább nem írom hogy mennyit mert az lázítás lenne...
Bontásban küldik, a 2. részletet szept. 15.-ig kell befizetni.
Két hónapja vettem a motort.

Amúgy meg egy hónapja már befizettem a biztosítást, de még mindig nem jött meg az a zöldszínű papírlófax, ami igazolja a tényleges biztosítást.
ilyenkor teljesítményadó? azt nem tavasszal küldik?
Ahhaaaa... Teljesítményadó. És nem köbcenti... Szarjanak sünt!
93 kW és 2003. évj.
Az hogy lehet? 92KW van ráfirkálva a forgalmira.
A nagy semmiért....
Az éves 24.180,-
Neked mennyi? Nekem is megjött. Valami 24 000 / év.
Ettől jobb kedvem lett:

LIME PARTY
Jól indul ez a nap is, megjött a teljesítményadós csekk. Lehúzás a köbön.