Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálunk a kiskutya csinálja ugyanezt, kb ugyanakkora mint a kisebbik macskád de van amikor nem kispályázik és a ruháimat hordja szét...
Azt sajna nem sikerült lencsevégre kapni ahogy iszkolt a frissen lopott zoknival Lógott ki a szájából és futott vele. A zokni nagyobb volt, mint a picicc, óriási terpeszben lépkedett a zokni két oldalán. Azt hittem menten lefosom a bokám
A kormos a minden csak nem "kis"... Bár 9 éve még az volt
mármint a két kis kedvenced
Ja és az elmaradhatatlan:
A szellemjárás keze Csurgóra is betette a lábát...
Tűzfolyam hömpölyög a néhai 7-es főút helyén! Aki teheti kerülje el
Kis kedvencem Rossz, mint az ördög maga. Ja és bátor!
Nagyon nehéz jó helyre elajándékozni évi 6-8 kiscicát, a kóbor állományt és a menhelyi tumultust pedig nem szeretném gyarapítani. Az évek alatt bevált szokás lett nálam a nőstények ivartalanítása (pláne miután a vizsla megajándékozott 7(!) zabi poronttyal. ).
kár hogy ivartalanított...
Junior street fighter team!
Ha jól értesültem 15.én 18 órakor keménykednek Mátyásdombon a FIGHTER-ek. ... adatlap?....
A képen látható öreglány nem az én makkám, egyébként ivartalanított leányzó. Íme
Dia,

Milyen nemi identitású a macskád?
Nocsak mik vannakitt a volt "motorom" tesója A Grandemoto oldalán is van egy szétfaragott kawaződ példány.
Persze egyik sem olyan szép mint ez itt:
Köszi szépen!
Köszi tutu!

a MOL kút eléggé evidensnek tűnik túl evidens ezért gondoltam ott tuti nem lehet kapni dehüje....

na köszi mégegyszer!
A.
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy Mátyásdombon mikor kezdődik a streetfighter show? Előre is köszi.
Elsősorban MOL benzinkutakon. Esetleg még az Új Csóri úton (Iszkai leágazó magasságában) van egy kenőanyagokkal foglalkozó szaküzlet. Végső esetben rendelhetsz neten is. Jókat hallottam róla, bár én a Motullal is nagyon elégedett vagyok.
Dr. Vinci!

Legyen oly' kedves megosztani velem az ímélcímét mert szeretnék kérdezni valamitet. Ha nem szeretnéd ide kiírni akkor az adatlapomon ott az elérhetőségem. Köszööönöööm szééépeeen!
na, sikerült mégiscsak ellopni? jóvan gyerek, megy ez neked ....
mondtam, hogy a belső zseb nagyobb lesz ....
Tiszteletem Környékbeli Motorostársak!

még ugyan kell pár hét, hogy büntetlenül szaggasam az aszfaltot a városban, de hamarosan támadunk a Zizi-vel. Addig is gondoltam beköszönök, és rögtön nektek szegezek 1 kérdést...

Azt hallottam a MOL-os lánc kenő cucc megállja a helyét, kérdés hol tudok ilyet venni erre minálunk?

Köszi előre is!
Üdv,
A.
Jaj gecc...erre keltem...az Angyal mennyire nem volt vevő az angol hülyegyerek balfaszkodásaira hehe - teljesen jogosan.... avégén azért tapsoltak már neki hogy hagyja végre el a pályát :)
Szevasztok,

900 RR-hez vannak maradék tömítéseim. Kipufogó tömítőgyűrűk, szelepszárszimmeringek, stb.
Lásd csatolt kép.

Szinte minden hondához jó amúgy: (CB-k, CBR-ek, VTX-ek...)
http://biker-world.hu/egyterme...

Csomag ára: 4000HUF
Pesten vagy Fehérváron átvehető.

Tel: 20 4188668

Üdv: István

Ajánlgassátok:-)))