Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak arra ügyelj , hogy a villám helyett a baseballütőm ne csapjon meg!
Az esőből nekem is kijutott. Reggel felkeltem 7:30-kor, 7:50-kor el akartam indulni... Moci beröffent, felültem rá, erre elkezdett szakadni az eső, mintha muszáj lett volna. A városban gyönyörű szép nagy tócsák alakultak ki. ÚÚúúútálom az esőőőőt!
A villámcsapást megúsztam de az esőt nem. Mohán csak szemerkélt, a 81-esen már szakadt. Sebaj, a lényeg, hogy lehűlt egy kicsit a levegő.
ez inkább cross-os idő, helyette melozhatok ezerrel a sok gyíkkal .... nembaj, hétvégén bakonynána endurocross ob, két napos, majd vasárnap 5 órás páros verseny, burtális lesz, tavaly is az volt :-)
ázzon csak az erdő, ázzon!
Jojnapot! Hát nincs az a kéjenc motorosidő! Elegem volt már a melegből, de most félnék, hogy belémcsap a villám! (Ha utolér)
Kell is valami újat mutatni mert a körbekörbe meg a tankon állás már uncsi

Cakát!
eeemegyek arra a fájterrel is,de elakad a bukógomba a betonkarókban
Ha arra van dolgom én keresztülcsapatok a naggyal is aztán ugorjon ki merre lát.
az oszlopok közötti keskeny út után két olyan mély árok megy keresztbe,hogy
Na az már még durvább! Gondolom reggelente a legnagyobb gondod, hogy ne feküdj el a betonkarókon a közben és nem az, hogy észrevedd, hogy szőrén szálán eltűnt 5000tonna sitt amire ki volt írva, hogy Horizont...

Tessék itt egy kis műanyag hatású hosszú záridős lakótelep oszt jóéjt!
mondom,minden reggel azon a kis közön megyek át robogóval az olaj utcából,és a nefelejcsen ki a berényire
oszt énse tudom
|Ä€Í÷פß$Łłí][Đđđää##&@@{}
Ugye? Valamelyik reggelre ellopták a brazilok. Pár hónapja láttam a romjait de már elhordták bár világosban vagy fél éve nem jártam arra pedig van vagy 3-400 méterre ide.
Идет дождь. 'Szameg! Nem tudok "jo" (kétpöttyös e) betűt előcsalni sehogy.

Leszarom. Igyot dózsgy.
minden reggel arra megyek dolgozni
és én sem vettem észre,mikor tűnt el
MINDEN REGGEL
Király sor, x emeletes téglaház a Huba köznél. Ott volt. Akkor épült amikor ovis voltam a Nefi oviban. Az meg, hogy mikor tűnt el, rejtély.
bal szélen melyik az a többemeletes épület?
horizont étterem a nefelejcs utcában volt,ugye?
Amúgy meg hol lenne egy kurva villám? Az égen baszki!
A horizontot pont betöltené a Horizont Étterem ha még létezne.
ezholvanez?
Kár, hogy pont belelógott egy fa... Aztán meg be kellett menekülnöm mert elkezdett szakadni a zesső.
Valami történhetett mert egy elég nagy csapat tűzoltó viharzott el az imént a Kadocsán.
bözsi kocsma,róma kebapház,malom utcai krízisközpont,faló kocsma,gomba büfé,resti
a sorrend rád van bízva
Bory vár, Feketesas patika, Tompika, Ingókő (Velencei hegy), Bence hegyi kilátó velencei tóra, passz..

Akkor is csak azért estem, hogy összefuthassak a Kesjár Csaba druszámmal...