Szeretnék meghívni minden motorost a IV. Jótékonysági Motoros Találkozónkra, Nemesvámosra!
(Veszprémtől 5 km)
Időpontja augusztus 14-16, péntek délután 2-től vasárnap hajnalig!
Helyszín a nemesvámosi focipálya.
Lesz sok program: Felvonulás, Streetfighter show, Tűzzsonglőrök, Erotikus műsor, Rekeszmászás, Bungee Run, Sörpörgő és egyéb vetélkedők, Iszapbirkózás, Vizes póló verseny és hasonló mókák…
Péntek este fellép a
Big Gun – AC/DC tribute zenekar –
More Drive – Thin Lizzy tribute zenekar –
Black Szakadt – Black Sabbath & Iron Maiden tribute zenekar –
COOL HEAD KLAN
Majd buli hajnalig a Magic Cats Rockabilly trióval….
Szombat este
Stoneblade
Dirty Dogs
Character Harmony
RÓMEÓ VÉRZIK
Koncertek, majd a StormRider zenekar zenél hajnalig.
A rendezvény bevételével a veszprémi BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNYT támogatjuk! Hideg sör lesz, a hangulatról a Defekt Vámosi Motoros Egyesület gondoskodik!
Sátorozási lehetőség biztosított!
III.Mad bikers party Alap krosszpálya!augusztus 14-15!programok:14-én kapunyitás 16-00,19-30-tól Blues company koncert!Augusztus 15 kapunyitás 06-00, 11-00 házi verseny enduro -cross kategoriák:125-250,250-450,300-6501 ccm!15-00 stunt riding show a főut lezárt szakaszán:Junior streetfighter team and Mad scooter team!17-00 MOToros felvonulás a településen!18-00 VACSORA,MOTOROS vetélkedők(sörpörgők,blokkhajito verseny)20-00 koncertek 22-00 Accident koncert!
A RENDEZVÉNY INGYENES!Egésznap hot dog,sőr és üditö vásárolható az épületben!továbbá motoralkatrészek stb..(Sátorozási lehetöség,őrzött parkoló)A rendezvényt a Légió 2000 kft,a Polgárörség és a Rendörség felügyeli!A BELÉPTETÉS JOGÁT A RENDEZÖSÉG FENNTARTJA!
Minden Érdeklődőt Szeretettel Várunk!
A versenyeken BÁRKI, Bármilyen motorkerékpárral indulhat!
holnap meg holnapután bakonynánán endurocross ob. szombaton amatőrök, vasárnap a profik, 5 órás verseny!
aki látni akarja, hogy is kell motorozni, annak ajánlom a versenyt, persze amatrőbe nevezni is lehet, 10 alatt megvan ....
brutális lesz
Akkor jól láttam...
A ruhám ööö, meleg volt, plusz fürödni voltunk a balatonon, ezért a sima spyke kabi... a bőrruha otthon hüsölt...a sisakom tavalyi, Elissa csizmája sem új...
Ja, vettem egy Feliciát, most épp konditermben van... kicsit kigyúrom a vasat... direkt motorszállitásra vettem, elfér rajta a Gixxerem is. Keresztbe (átlósan) feltolva, még az ajtó is felhajtható. Egy sima padlólapon fogom feltolni rá a pályavasat.
Szerintem a gyorsításkori kirugózásról hiszi azt, hogy egykerekezik... Azért hihetetlen ez az egész! Amit az eladó felsorolt hogy rossz lehet, (jobb teló szimering, hidegindítás, alapjárat beállíthatatlan) ezek mind megszüntek Fehérvárig.
Tegnap mondja a Bari, hogy kigyulladt a piros, Oil feliratu lámpa. Atyaa úr isten! Elfolyt apránként az olaj... Rohanok, nézem, minden rendben.. Beindítom, nem ég... Kérdem , most mé nem? Azt mondja állítsd csak meg, majd meglátod!
Csíkot meg legfeljebb a Kolozsváriban találsz, esetleg az Albacomp előtti kaviccsal felszórt bejáróban, de az csak barna, és nem olaj!
Én is figyeltem erőteljesen hogy te vagy e, de sem a motor színe, sem a ruha, sem a Kawasaki sisak nem stimmelt. De az utasod csizmája valahonnan ismerős volt Viszont gyanús volt, hogy hozzád kanyarodott le Ja ZX6R-rel voltam.
Akartam tőled kérdezni egy olyat, hogy jómultkor mintha említetted volna, hogy vettél egy ilyen pickup felíciát. Ha igen, akkor annak platójára felfér egy speedgép, akár lehajtott ajtóval? Ha igen, hogyan állsz fel rá?
Szeretnék meghívni minden motorost a IV. Jótékonysági Motoros Találkozónkra, Nemesvámosra!
(Veszprémtől 5 km)
Időpontja augusztus 14-16, péntek délután 2-től vasárnap hajnalig!
Helyszín a nemesvámosi focipálya.
Lesz sok program: Felvonulás, Streetfighter show, Tűzzsonglőrök, Erotikus műsor, Rekeszmászás, Bungee Run, Sörpörgő és egyéb vetélkedők, Iszapbirkózás, Vizes póló verseny és hasonló mókák…
Péntek este fellép a
Big Gun – AC/DC tribute zenekar –
More Drive – Thin Lizzy tribute zenekar –
Black Szakadt – Black Sabbath & Iron Maiden tribute zenekar –
COOL HEAD KLAN
Majd buli hajnalig a Magic Cats Rockabilly trióval….
Szombat este
Stoneblade
Dirty Dogs
Character Harmony
RÓMEÓ VÉRZIK
Koncertek, majd a StormRider zenekar zenél hajnalig.
A rendezvény bevételével a veszprémi BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNYT támogatjuk! Hideg sör lesz, a hangulatról a Defekt Vámosi Motoros Egyesület gondoskodik!
Sátorozási lehetőség biztosított!
Beugró: 1 nap 1500 ft, hétvége: 2500 ft.
Mindenkit szeretettel várunk!