Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bingo, akkor nem vagyok vak. Vagy igen? Vagy nem, de az biztos.
Szerintem ja. A Tomit a Möre motorján, Öcsémet meg az enyémen. Fő a változatosság.
Titeket láttalak tegnap?
Vagyis veletek jöttünk haza Polgárdiról Kőszárhegyig?
Várj csak... Kis olajfolyás?!? Te hagytak a csíkot Fehérvártól Bakonysárkányig?
Mondd neki, hogy a gáz nem digitális kapcsoló hanem egy fokozatmentes szabályzó és nem attól fog gyorsan menni, hogy 0,001 sec alatt tekeri 0-ból 1-es állásba Amúgy meg vedd ki a túradobozból az üllőt és rögtön földre viszi az első kereket.
Akkor azon valami boronálótárcsa méretű hátsólánckerék van, ha emelgeti az elejét, vagy valaki ólomsúlyt csempészett a faridomba, esetleg vtr1000 sp2 blokk leledzik a gépben.
Ez ilyen...
Barinő pajtás panaszkodik, hogy a kis moci emelgeti az elejét ! Meg megszüntette a kis motorolajfolyását is, és mégcsak szint alá se ment! Már csak egy kis idomtörése van, aszt még hozzá sem nyúltam! Még a végén az is rendbe jön! Ha a Hondák ilyen önjavítók, esküszöm kövire azt veszek!
Tesco parkoló
Sok fighter pont ezért tanul vizesen!XD
csátok! fehérváron és környékén tudtok olyan helyet ahol kismotorral is élvezeteset lehet döntögetni?
Rendben van. MSN-en megtalálsz, ha gondolod. Mindjárt megyek haza.
okés akkor hétfőig majd sztem még beszélünk
Szia! Igen, úgy néz ki, hogy hétfőn megyek fel. Még szabadságot kell approveoltatnom, aztán ha megvan, akkor megyek fel. Természetesen jó lenne, csatlakoznál. Reggel 8 és 11 között indulnék el, de ez még változhat. Messze van még a hétfő. Addig még a törött kuplungkaromat ki kell cserélnem.
hali TomAce olvastam hogy te hétfőn mész fel a ringre. megkérdezhetem hogy mikor mész? és ha úgyalakul csapódhatok e hozzátok?
Vagy esetleg valaki más megy?
csak nehogy beköltözz a budai úton highside citybe
Énsem szeretem, ha vizes az út. De nincs B-s jogsim.
Tegnap jöttünk éjfélkor a Tibóéktól természetesen szakadó esőbe. Én tök élveztem mondjuk! Akkorát csúsztattam hogy 3szor átdobta a motor a seggét, én meg már láttam magam előtt hogy hoppáré farmer kiszakad, és hegesztek a betonon a motor mellett(alatt), DE MÉGSEM! Simán megfogtam, hazafelé meg még párszor be is próbáltam. Éljen a krosszkormány, kormánygátló meg már nem kell mert jobban működnek a karjaim mint az Öhlins!
ezért jó kocsival járni melóba :-)
nem szeretem, ha vizes az út ....
Majd mindjárt jönnek a lemúrok oszt riszálják.
Az én új bőrkabátomon hála a sok perforációnak már az első csepp eső is úgy megy át, mint fokhagymás tej a kutyán.
Hála Istennek én ennyire nem áztam el. Meg a farmerom már megszáradt.
A bőrdzseki 10 perc alatt átázott. Szerinted? A zoknimból meg a maszkból is csavarni lehetett a vizet. Most meg süt a Nap. Mintha esőerdőben lennénk, fullasztó a pára.
...meg a nadrágod
Szemetek! Pedig jó volt a lecsós virsli tarhonyával
ma reggel megint arra jöttem,megnéztem,nem rakták vissza