aztán óvatosan a döntögetéssel mert tényleg hamar csúszik ott a gumi olaj nélkül is, bár a tippem a motorod kinézetéből az, hogy álló helyzetben döltél inkább.
Utána néztem, hogy szépen pöttyökben volt az olaj. Szóval igen, bizony, de. Nem kicsit néztem be a dolgot. Jobban kéne figyelnem az útra, nem csak az autósokkal törődni. Kicsit többmindenre kell figyelni egy ekkora motornál, mint egy robogónál.
jaja, carlos lecserélte helyettem a gumit meg a himbát is felújította, nagyon tud ... most a vezérműlánc feszítőt csinája meg a hétvégén, meg állít a befecskendezésen is ... nagyon - nagyon tud ... :-9
könnyű ott elesni, én pl általában az utat nézem, viszont olajat még nem láttam arra, ez a fehér aszfalt jellegzetessége, spanom ott kocsival nézett be a járdára. meg kell tanuni motorzni, a farmer pedig az első 1 évben annyira nem ajánlott ruházatnak
Megaztán csak bukdácsolnak , nem?
aztán óvatosan a döntögetéssel mert tényleg hamar csúszik ott a gumi olaj nélkül is, bár a tippem a motorod kinézetéből az, hogy álló helyzetben döltél inkább.
A híres kolumbiai motorszerelő?
Hallottam már róla,nagyon hires a környéken
4-ből 3-fehérvári öt ajánlotta
Királyok vagytok
Jöhetek én is a kívánságommal
Nem lesz nagy én csak egy zsír idomgarniturát kérek a 7-eshez