Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mér iszol,ha nem bírod? Oszd meg velünk.
Milyen látnivaló van Fehérváron?Mennyi időt venne igénybe a megnézés? Fészkesfehérvári motorostársak információit várnám. Köszönettel!
Hát én vagy '86-ban estem utoljára... Asszem időszerű kezd lenni a következő. Fosok is rendesen.
Na én léptem haza uraim! Pás mindenkibe!
Ez diszkrimináció!
Miért adod el? Benne van az elcsúszás a pakliban.
na látod... én még pl. nem csúsztam el... éppen készülök is eladni a gépet.
Sajnálod tőlünk a bugdácsolást? Olyan motorost mutass, aki még életében nem csúszott el.
Tutu esküszöm, ha megnyerem tied a poni! A többieknek toll a fülibe! Mindnek klasz verdája van!
Megaztán csak bukdácsolnak , nem?
Amúgy jó fotó. Majdnem mint az enyém. . . Még a végén kiderül, hogy hol dolgozom.
Nem álltam, csak a lábammal próbáltam megfogni, hogy ne csapódjon a földnek. Aztán már majdnem megállt. A horzsolás a gyújtásdekkni oldalán látszik.
ott a benzinkút szóval lehet ott olaj

aztán óvatosan a döntögetéssel mert tényleg hamar csúszik ott a gumi olaj nélkül is, bár a tippem a motorod kinézetéből az, hogy álló helyzetben döltél inkább.
És még 10 -ből 9 fogorvos is őt ajánlja.
Carlos?
A híres kolumbiai motorszerelő?
Hallottam már róla,nagyon hires a környéken
4-ből 3-fehérvári öt ajánlotta
Királyok vagytok
Amúgy egy törött kuplungkar-véggel meg pár apró karcolással megúsztam a dolgot. Meg egy lila térddel.
Utána néztem, hogy szépen pöttyökben volt az olaj. Szóval igen, bizony, de. Nem kicsit néztem be a dolgot. Jobban kéne figyelnem az útra, nem csak az autósokkal törődni. Kicsit többmindenre kell figyelni egy ekkora motornál, mint egy robogónál.
jaja, carlos lecserélte helyettem a gumit meg a himbát is felújította, nagyon tud ... most a vezérműlánc feszítőt csinája meg a hétvégén, meg állít a befecskendezésen is ... nagyon - nagyon tud ... :-9
Szevasz a szervízcsapat című kép nagyon kemény az adatlapodon.
könnyű ott elesni, én pl általában az utat nézem, viszont olajat még nem láttam arra, ez a fehér aszfalt jellegzetessége, spanom ott kocsival nézett be a járdára. meg kell tanuni motorzni, a farmer pedig az első 1 évben annyira nem ajánlott ruházatnak
Aranyosak vagytok, köszi az együttérzést.
fogadtunk a sracokkal idebent, hogy mikor dobod el a vasat ... én 4-6 hétre saccoltam, asszem nyertem ...
Nyaral a bácsi aki az újoncot keresi, amit lesz beszélek vele. Nem láttam már jó ideje, remélem mostmár jön mert lassan vége a nyárnak.
Hali
Jöhetek én is a kívánságommal
Nem lesz nagy én csak egy zsír idomgarniturát kérek a 7-eshez
ja....neked!
Miújság a melóval főnök, megkérdezted?