Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tamás! Alszol vagy krómozod a 7-est a HD talira?
Megvan a tűzőgép! Hétfőig az enyim. Délután akkor viszem a motyót.
Meg okos is!
Ügyes vagy!
Semmit, csak félrekattintottam. Eredetileg ezt szerettem volna:
(most biztosra mentem: ráklikkeltem a "hozzászólás előzetes megtekintése" feliratra)
Köszi szépen mindkettőtöknek
Ja, ez miez: mit tettem?
abszolút
hívjál és megdumáljuk
+36203275198
pl.:

1. KF
2. AutóKlub
3. Ivanics

A linkek árak szerint növekvő sorrendbe rendezve.
Üdvözlet a fehérváriaknak!
Jövő pénteken lejár a műszakim, tud valaki helyet ahol lehetne műszakiztatni? Kipufogó kicsit hangos...
Fülöp Gábor kompetens a témában?
veveve, a tegnapi szélnem nem örültem ...
ma pedig vesszen a szántóföld! vakondot a lánckerékre!
Ja.
Cakát!
Adok én neked mindjárt olyan koccoló fülest...

Megyek aludni.

u.i.: a kulcsot legközelebb ne felejtsd el!
Na, mutasd meg, hogy nem csak azért van fejed, hogy ne koccoljanak össze a füleid futás közben! Mik lehettek azok?
Fogós, ravasz kérdés....FÉKLÁMPASZIMERING!
Valaki nem tud egy szépen, gyorsan és olcsón dolgozó kárpitost a környéken?
Találd ki! Gyerünk! Az egyikben segítek egy kicsit: Miért nem álltam neki kihalászni amikor beesett? Emlékszel? Törd a fejed vagy csak tippeld meg mindkettőt
Már megint elhagytad az eszed?
Hát durva is, egy nekik két gombnyomásba kerülő műveletért 2-5000Ft-ot zsebelni...
Szerencsére nem nagy összegről van szó, csak anyám Nokiájára vettem elő/hátlapot (cakkpakk 1800,-). Ezen nem fogok balhézni. Már beletörődtem. Az eladó feladta, küldött is egy mailt, valahol útközben akadhatott el a csomag (gondolom a magyar oldalon ) Szerencsére ezen kívül még nem jártam pórul (kopkopp). Fizetésnél viszont most már csak is PP jöhet számításba. Ha nem muszáj nem tömöm a bank zsebét.
Pikk pakk kijött Ráültem, mentem vele előre és ugráltam. 5mp.

Viszont...

Találós kérdés...

Mi az amiért vissza kellett jönnöm előtte a garázsból? És....

Mi az amiért vissza kellett mennem a garázsba miután már dolgom végeztével bejöttem?
ja meg egyszer volt egy elkeveredett csomagom, de az előkerült Lichtenstein-ből egy hónap után, de az eladó volt olyan jó fej és feladta még egyszer (ingyenesen)
Eddig egy csomagom volt ami elkeveredett, de inkább valószínű hogy fel sem adták, aztán a paypal-en keresztül vissza tudtam szedetni a teljes összeget. Most viszont megint van egy, amit biztos hogy nem adtak fel, holott kifizettem kb 35 napja. Ma jeleztem a paypal-nek hogy mi a helyzet, remélem visszakapom a gempát.
Ha paypal-el fizettél, nyiss rá egy ticketet mielőbb, mert 60 nap után már nincs mit tenni.
Vidd a kispárnád is.... ....sokáig fog tartani....
Cigit nem viszek mert (remélem) kint maradt a garázsban viszont majdnem elindultam zsebPaks nélkül
Most miért kapom meg itt is? TUDOM!

Na megyek is kihalászni, jelkezem ha sikerült. Biztos ami biztos cigit és sört viszek