Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol lehet megtekinteni?
Hát majd 10 másodpercre van az elejétől...
Volt valaki az RMC féle vásáron?
A rádióban hallottam tegnap este valami ilyesmit, a szabadedzésekről volt szó. Mittomén már hogy mi volt . Félig már aludtam, pedig én vezettem hazafele Törökbálintról.
Azt még nem tudhatod, negyed óra múlva kezdődik az időmérő.
R.I.P.
Én osztom a véleményedet, de tegnap mintha valami olyasmit hallottam volna hogy nem sikerült magát qualifikálni, mert nem tudta hozni a minimum időlimitet.
Frankó volt... pont elkapott. Elindultam hazafele a számvitel konzultációról, aztán a palotain olyan furán kopogott a sisakom. De hál istennek előbb megunta mint én.
Én is!
Sikerült emelőt venni?
Nem ítélek elsőre, meglátjuk. Csíptem Talmát de van még sok jó motorversenyző itthon aki ha lehetőséget kap abból még siker is születhet. Meg aztán azt se felejtsd el, hogy ez az utolsó 250 2T szezon, mindegy mit csinál az idén, jövőre 4T 600 honda-kupa lesz helyette...
Zseby nagyon sajnálom a kutyusodat, de legalább nem szenvedett olyan sokáig mint az enyém. Az se jobb...

Más: MotoGP holnap! Ti mit vártok az új gyerektől? Én megmondom őszintén semmit. Meg azért 4 nap alatt nem is lehet felkészülni egy ilyen színvonalú eseményre! De én azt mondom ha 3-4 versen után is a Tóth Imi mögött fog motorozni akkor fölöslegesen van ott!
OK, szerintem kedden már tudni fogom.. vagy szerdán.. (fogorvostól függ, hogy mikorra ad időpontot..)
addig meg:
Majd szólj!
Csak lusta voltam várni. Inkább halált megvető bátorsággal bevállaltam mind a 17 lépcsőfokot.

Na én lépek is...pááááá!
..ha nem megyünk Győrbe, akkor simán..
Jövő hét?
Behalt a lift?
Küldöm a Taxit!
Abba tuti belehalnék. Még a lépcsőzés is kín szenvedés.
..amint nem kell hozzá evező..
Menjünk Kakucsra Ázzunk-fázzunk ma is!
Nekem nem kell ecsetelni.

Mikor jöttök?
..és? ..mi motorosok is vagyunk.. ennyi..
Mindjárt betéved egy okostojcsi, hogy ez egy motoros fórum. A beírással ne fáradjon...tehet egy szívességet.