Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E, akkor csocsózzunk egyet
valamikor nagyon ment
Tudsz csocsózni?
EEEEEEEEEEEEEEE, mit csinálsz, ne csináld
csak lelökném...
na mikor lesz nálad a motor?
megnézném azt a rakétaelhárítórakétát ellhárító rakétaelhárító rendszert
Gyaloghídon gyalog? Maximum köpködni és követ dobálni
hídon megállni tilos
Ugye, hogy ugye
Sajnos közreműködő rendőrös teszt még nem jött össze, élesben meg annyit tudok, hogy amikor előbukkantam a dombtetőn és megláttam az aligai Agip kutakat, egyből visított, hogy mérnek és tényleg ott figyeltek a gyaloghídon.
én is milyen hülye vagyok...

ja! aztat
Ó, persze 10 célpontot tud egyszerre követni és 4-re rakétát indítani egy időben A lézerblokkolót akarod látni, tudom én. De radarom az nincs. Meg a Kawának sem
te milyen hülye vagy
kawáét...
Olyan nekem nincsen...
megnézném a radarodat
Megnézem, köcc!

Mi radar?
Már korábban... Egy drót van a hátsóban, egy bő centire a szélétől. Szerintem már mérésről hazafelé is ezért eresztett le és nem a nagybummban szarták el a nyomást. Most meg Kanizsa felé, Zalakomár előtt vettem észre, hogy bizonytalan a gép sávváltásoknál. Kanizsán beálltam a Tecsó kútra, guminyomás 0. Érdekes, hogy csak nagy tempónál ereszt. Hazafelé meg lájtosan eresztettem. Aligánál mértek a gyaloghídról, visított is a műszer bár a szélzajtól nem sokat hallani belőle, a LEDek meg napsütésben nem látszanak.
menj le a sénighez,most vett egy csomó gumit
óccsó oszt jó
radar? megnézném...
Defektet kaptál hétvégén?
Nincs pénzem, kopott és likas a hátsó guma és nem kapok szabadságot. Mondjam még?
Lehet az Ákos, ha nem parázza el.
Márton, ha kész lesz a gépe, Petike jön Veresről, meg jön pár arc a 7R fórumról, aztán ki tudja még ki.
okés
Csöröglek, kereslek, rendezem, esedezem...