Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

D209GP
Nekem bevált
Váhúúú....jónak tűnik!
bt 002
versenygumi,csak van ez az utcai változata
ragacsos,mit a picsa
d208-gp racerrel voltam pályán
nálam is elolvadt,meg pumpált,pedig nem vagyok gyors
persze lehet ez is a balfaszságom
amúgy nem rossz,csak sztem van jobb.meg 60 az új pár
Nem ismerem ezt a bt02-est, ez valami új keverék? Te milyennel voltál pályán. Volt neked d208 is nem?
De gondolom nem új
bt-002
20-ért
Hasonló állapotban van mint amit te vettél Blájentől. Az mi is, 209?
30 HUF a pár. Pár körös, 3-4mm mindenhol a mélység
mennyiért?
Ilyet E. Metzeler Racetec, elöl K2, hátul K3. Ja szombat csocsó, lehet tudni ki jön?
Milyet vettél?

Szombat foci!
Nem áldás ez az idő és még nem látjuk a végét. Addig is a benzinpénzt a csocsóasztalba fektetjük. Mondtam, hogy vettem gumit?
A tél monnyon le. Gyűjtögetnék én ha lenne miből... ...de a gázszámla viszi a benzinpénzt.

Jut eszembe...teljesítményadót mikor kell fizetni? Még egy felesleges érvágás.
Nyugalom megyünk oda is, főleg ha abszolút nem lesz Hring. Az idő előbb utóbb javul, türelem. Addig sem pacsáljuk el idő előtt a kavicsot.
'szameg! Remélem az esti Kawás motorozások nem maradnak el a H.ringen. E.ringet én is kipróbálnám. Tavaly is tervbe volt, aztán nem lett belőle semmi. Most még egy Kakuccsal is kiegyeznék, de ez a tetü idő.....
Nem indulok, ugyanis technikailag van pár kizáró ok Plusz a 30 ezres nevezési díj sem ajándék, abból elmegyek 5-ször euroringre. Mellesleg ha nagyon versenyezni akarok, lesz 5 alkalom euroringen, nem licenszes verseny, mondjuk az sem olcsó, 18500 a nevezés. Egyre lehet benevezek, de előtte nem ártana ott is tréningezni, mert sosem voltam. Az, hogy lesz e ingyenes esti motorozás a ringen még folyamatban van a kiderítése, de nem látok rá túl nagy esélyt Így jártunk.
Olvastam. Most mi lesz? Indulsz helyette a MB-on?
Szeretsz te bütykölni, én tudom. Mindig olyan lelkesen állsz neki...
Volt már itt a garázsban sor4-es teljes motorfelújítása is
Én se szeretek szerelni. Motorozni szeretek, de a kényszer nagy úr. Ha mindenért amit itthon már megcsináltunk fizetni kellett volna munkadíjat valakinek, valószínűleg annyiért egy ZZR1400-et hozhatnék a szalonból...
Mi va' ? Há' asztakurva. Sebaj, lesz helyette biztos Kimkó meg YeongYang kupa...
Mondjuk én aztán komoly szerelő vagyok Valahogy nem nekem találták ki a szerelést.... Nincs elég türelmem hozzá és hát talán megfelelő ügyességgel sem rendelkezem ezen a téren. Viszont fényezni, tisztogatni, szóval lemosni a kicsikét Ahhoz bezzeg van kellő türelmem, szeretem ha csillog villog a kicsike Jövő héten meg össze kéne rakni a kis CBR-t aztán jöjjön végre a jó idő és lehessen menni motorozni. Már alig bírok a véremmel!
Eltörölték a ZX-kupát
Pláne ha szívességből szopsz
De az is szép dolog mikor megveszel egy alkatrészt és cseszekedik vele az ember 1 napot és már tiszta ideg legszívesebben kivágná az egészet a kukába