bt 002
versenygumi,csak van ez az utcai változata
ragacsos,mit a picsa
d208-gp racerrel voltam pályán
nálam is elolvadt,meg pumpált,pedig nem vagyok gyors
persze lehet ez is a balfaszságom
amúgy nem rossz,csak sztem van jobb.meg 60 az új pár
'szameg! Remélem az esti Kawás motorozások nem maradnak el a H.ringen. E.ringet én is kipróbálnám. Tavaly is tervbe volt, aztán nem lett belőle semmi. Most még egy Kakuccsal is kiegyeznék, de ez a tetü idő.....
Nem indulok, ugyanis technikailag van pár kizáró ok Plusz a 30 ezres nevezési díj sem ajándék, abból elmegyek 5-ször euroringre. Mellesleg ha nagyon versenyezni akarok, lesz 5 alkalom euroringen, nem licenszes verseny, mondjuk az sem olcsó, 18500 a nevezés. Egyre lehet benevezek, de előtte nem ártana ott is tréningezni, mert sosem voltam. Az, hogy lesz e ingyenes esti motorozás a ringen még folyamatban van a kiderítése, de nem látok rá túl nagy esélyt Így jártunk.
Én se szeretek szerelni. Motorozni szeretek, de a kényszer nagy úr. Ha mindenért amit itthon már megcsináltunk fizetni kellett volna munkadíjat valakinek, valószínűleg annyiért egy ZZR1400-et hozhatnék a szalonból...
Mondjuk én aztán komoly szerelő vagyok Valahogy nem nekem találták ki a szerelést.... Nincs elég türelmem hozzá és hát talán megfelelő ügyességgel sem rendelkezem ezen a téren. Viszont fényezni, tisztogatni, szóval lemosni a kicsikét Ahhoz bezzeg van kellő türelmem, szeretem ha csillog villog a kicsike Jövő héten meg össze kéne rakni a kis CBR-t aztán jöjjön végre a jó idő és lehessen menni motorozni. Már alig bírok a véremmel!
Nekem bevált