Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem úgy volt, hogy nagyobbra váltasz? Vagy megtartanád mellé az NSR-t?
Az árfolyamot elnézve én is lakatot teszek a számlámra.

Az előrejelzések szerint nem mostanában lesz motorozós idő.
De egyik sem működőképes per pillanat . Hó meg hál'istennek szinte semmi nem esett nálunk, de ilyen hidegben amúgy sem lennék képes felülni . Meg még várok h lejjebb menjen az €, tett fel NSR-hez az az eladó amit mutattál fém fékcsőszettet, és azt még feltétlenül be akarom szerezni, de ilyen exchange rate mellett....
Tudod mibe került elintézni, hogy fehér betűs, sík rendszámunk lehessen?!?
A barátunk. Akkor ír ide amikor szeretne. Amúgy is te ki a franc vagy? Nem sok aktivitást láttunk tőled itt.
Már majdnem kész, csak a hasidomot kell ráfaragni.
Sovány vigasz, de tudom milyen érzés. Neked legalább van még egy motorod! Meg aztán ilyen időben legalább nem fáj annyira a szíved. Reggel is hólapátolással kezdtem. Fehérváron meg alig esett.
Az első kép jól mutatja a mai állapotokat, a táblákba még bele se nyomták a rendszámot, de már van érvényes műszakijuk matricával
Am a farokidom szépen csillog...
Te is itt laksz fehérváron?
Na emberek ismét visszatér a tél.... legalábbis én ezt olvastam itt-ott...Hát hogy őszinte legyek nekem már a tököm tele van a mocsok téllel. Legyen már tavasz.... Na de biztos hírforrásból tudom hogy már csak 2 hét és verőfényes napsütés lesz Azt meg kibírom féllábon is
Hát eddig még nem kaptam - kommentet, úgyhogy biztos jót jelent.
Nagyon szép lett az iZé irigyellek!
Szerinted? Ma hajnalban ment vissza dolgozni, csak 1 hónap múlva lesz itthon megint....
perszeeeeeeeeeee a sport motorok kozott keves a 750, de akinek a ferje/pasija erzessel megy, az is azt vett maganak, vagyis abbol lesz tobb is.
Mi? Nem arról volt szó, hogy nincs külön értékelés? 1000 ccm-ben indul valaki?
én meg irány a pince
sok sikert
Csak nehogy túl mélyre döntsenek amikor a dobogós helyre pályáznak.

Menek autót takarítani.
mivel a 750-et külön értékelik, nagyon nem lehetnek rosszak az esélyeim asszem talán ketten leszünk ebben a kategóriában
Nem tudom, de nem is érdekel!
folyékony nitrogént
Én nem tudom jövő héten beadom a licenszpapírt, arra írok két rajtszámot, hátha az egyik már foglalt, aztán "szarok ráááá" aki nem volt elég gyors, az bekaphassssa a bal fülcimpámat, ha megengedem
Ha jól értem nyerni mész
Jégkockát is vigyél
Nagyon köszönöm!
azt hiszem itt nem igazán a motor tudása fogja eldönteni a helyezéseket
Mozdony, Gigant ami éppen.
Na elmentem a postára otthagyni a maradék "vagyonomat"