De egyik sem működőképes per pillanat . Hó meg hál'istennek szinte semmi nem esett nálunk, de ilyen hidegben amúgy sem lennék képes felülni . Meg még várok h lejjebb menjen az €, tett fel NSR-hez az az eladó amit mutattál fém fékcsőszettet, és azt még feltétlenül be akarom szerezni, de ilyen exchange rate mellett....
Sovány vigasz, de tudom milyen érzés. Neked legalább van még egy motorod! Meg aztán ilyen időben legalább nem fáj annyira a szíved. Reggel is hólapátolással kezdtem. Fehérváron meg alig esett.
Az első kép jól mutatja a mai állapotokat, a táblákba még bele se nyomták a rendszámot, de már van érvényes műszakijuk matricával
Am a farokidom szépen csillog...
Na emberek ismét visszatér a tél.... legalábbis én ezt olvastam itt-ott...Hát hogy őszinte legyek nekem már a tököm tele van a mocsok téllel. Legyen már tavasz.... Na de biztos hírforrásból tudom hogy már csak 2 hét és verőfényes napsütés lesz Azt meg kibírom féllábon is
Hát eddig még nem kaptam - kommentet, úgyhogy biztos jót jelent.
Nagyon szép lett az iZé irigyellek!
Szerinted? Ma hajnalban ment vissza dolgozni, csak 1 hónap múlva lesz itthon megint....
Én nem tudom jövő héten beadom a licenszpapírt, arra írok két rajtszámot, hátha az egyik már foglalt, aztán "szarok ráááá" aki nem volt elég gyors, az bekaphassssa a bal fülcimpámat, ha megengedem
Az árfolyamot elnézve én is lakatot teszek a számlámra.
Az előrejelzések szerint nem mostanában lesz motorozós idő.