Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez így igaz:D alig várod hazaérj kicsomagolod és már mennél motorozni!:D
Igen ez olyan ismerős dolog mikor vesz az ember valamilyen cuccot a motorra és alig várja hogy beszerelje vagy éppen felvegye
Huhhh....kezdek félni....honnan ismersz te ennyire?
és ha motorra költesz az a legkedvencebb nem?
Én is szoktam költeni... A vásárlás a 2. kedvenc elfoglaltságom a motorozás után.
Hát a költői pályát nem nekem találták ki De írhatok egy verset ha van rá igény Am tutu azok a cuccok télleg nagyon jól néznek ki
Ezeket nem dobnám vissza...
-...és Bence, csak nem költőnek készülsz?
- IGEN! FOCISTA!

Bocs csak muszáj volt idézni a Mirigytől.
Am azt hogy ne szóljátok le csak a tréfa kedvéért írtam le... Hát mindenkitől elnézést de nekem ilyen "humorom" van... Nem tehetek róla Elvégre focista vagyok... Szóval elnézést A lényeg az hogy a CG 125 egy nagyon faja moci
Te meg neszójjábe!
Ne gondolkodj annyit, nem áll jól neked. Különben is, azért nem "ződ" mert kéket vettél.
Nekem csak az nem ZŐD még mindig, hogy ki szólta le a CG125-öt... Csak mert visszaolvastam és nem találtam ilyet.
bár ha nem A-tól B-be kell a motor utcán, akkor ebben a kategóriában, számomra az ütős kétütemüeken kívűl nem létezik motor...
A hasonlat tetszett
főleg mivel én is sokat hallgattam ennek a fajta blokknak a hangját egy kis xl-ben
Ki szólta le? Ha valamiért leszólható az az, hogy a csirkések 2006-ban váltották csak le a dobfékét, meg,hogy hidegben kicsit nehezen kel életre. De nem szólta le senki. Mondjuk melóba járni inkább egy YBR. Pláne a 250-es.
CG 125! Azt ne szóljátok le Én azon tanultam mikor letettem az A1-es jogsit... Sokáig azon voltam hogy olyan motor kellene mert kicsit old stílusa van és nagyon nagyon keveset fogyaszt igaz hogy nem egy erőmű dehát ugye valamit valamiért...Amúgy meg minden motornak megvan a maga szépsége szerintem Szóval véleményem szerint a CG 125 egy nagyon jó tanulómotor De azért örülök hogy találtam CBR-t elfogadható áron.....
Ennek aztán van ízlése. Valahogy rühellem, amikor telebasszék matricákkal, meg ilyen fasz szövegekkel. ótvaRR
No PARA ...
http://www.hasznaltauto.hu/2671918_kawasaki_zx9-r_1
999
nem kötelező elolvasni
jaj gecc, voltam olyan szerncsés hogy szombat délelőtt valamikor véleltlenül az m1-re váltódótt a TVcsatorna, és egy Repsol RR-t meglátva, nem nyúltam reflexból a kikapcs gombhoz. Mondom magamnak: áá a némító gombot is hagyjuk egyelőre, hiszen miért is feltételezem, hogy a sok sületlenség mellett, némi kis gyakorlati érdekességet sem fognak tudni átadni, (miért is vagyok én ilyen előítéletekkel terhelt) Hát megis kaptam ami nekem(néző) járt..Igaz hogy arra a szintű szakmai igénytelenségre azért nem számítottam amit az rtl-klub-os tökömse tudja miacíme motorosösszeállításnál(meg az összes többinél:))
szerintem egy józan embernek is, aki ugyna nem ért a motorokhoz, se a marketinghez, de szellemileg sem zokni, annak is teljesen világos hogy amit nyújtanak ezek, az egy kalap szhaaar:)
Természetesen ennek a fajta bullshit-elésnek is megvan a maga célközönsége, de könyörgöm ennyien lennének?

Konkrétan itt arról volt szó hogy kiadtak limitált gyönyörű szép repsolos 1000RR-eket(megjegyzem eddig is megszokott gyakorlat volt), és hogy ez micsoda kibaszottnagy májerség hogy megszerezték bemutatóra az egyik példányt, csak most csakitt csaknekünk.
a okoskodó laikus szerepét betöltő kb így áradozott:
jaaahhj hűűűű meg ha, ez akkor azt jelenti hogy a már eddig is csúcs szerkezetet még tovább csiszolták, speciális kiegészítők segítik a motorst, meg kifinomultabb lett, a tökéletesség szinte új értelmet nyert stb stb ez kb egy kétperces körmondatvolt és erre a túlodalról érkezett a válasz(a hasonló értelmi színvonalat képviselő tesztelőtől)
Nem semmiben nem különbözik, csak kapot egy (szájbab*szott) festést....
(Félelem)
Kiderült továbbá hogy mindennapi utcai használatra, például munkába járásra az 1000RR-t ajánlják...valamint, hogy a 60ezerFt alatti bukósisakokat két év után dobjad ki azonnal(és nem röhögték el magukat!)
CG 125
azért biztos fasza lehet
Egy biztos ha eljő az idő h belehet tesztelni, megrotyogtatom de úgy hogy kő kővőn nem marad... kiváncsi vagyok a nyomi görbécskéjére
Csak álló helyben cibálták a gázt, de a gyári kéménnyel kb olyan hatást kelt és annyi hangja van, mint egy gyújtáshibás CG125-nek
Faszák lettek a képek! Az az új R1 az ment is, hallottátok milyen hangja van menet közben?