Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most vasárnap P.ring?
Teljesen jó. Márciusban egyszer le kell menni Kaucsukra, hogy kicsit formába kerüljek ZX kupára.
Enyingi vagy?
Matska! Természetesen láttam az ördögödet(itt a mátrixban),szerintem is az egyik legjobb variáció! Gratula hozzá,majd meghalgatom egyszer élőben is!
Szeva Dia! Teljesen egyetértek veled!
Meg nem erősített forrás szerint az idei Inj-Actor május 31.-én kerül megrendezésre (Wild eseménynaptár). Ha mégsem, akkor nem engem kell szidni.
Bomba meg a Kawa jöhet, a csajokat meghagyom neked.
akkor az. majdnem
nekem az jobban bejön mert attól felpörgök. bár én a szőlőcukorra esküszöm. gólyatáborban 3nap alatt 8csomag. én vagyok a szőlőcukor diller a suliban ja és az oföm megtiltotta hogy bármien édességet fogyasszak az iskolába mert bepörgök tőle
Szeva!
Láttad a kipumat? Úgy gondoltam nem faragom a gyárit inkább kapott egy komplett Devil rendszert A változást még Liszt Feri sem tudná hűen elzongorázni pedig eddig se ment rosszul.
Az powerrade, a raid az rovarirtó De ízlések és pofonok... Szerintem a powerradenak műanyagíze van.
Én továbbra is a Carlsbergre esküszöm bár ez a Tuborg sem rossz amit épp kortyolok
én 1x ittam bombát, 1x 1korty redbullt... pocsék az íze nemkell! powerraid v mi a szentisten. na az finom
Szasz! Nálam is a BOMBA+20éves csajok +KAWASAKI a nyerő!
Széles utat!
Az igen! Csoda hogy életben maradt. Erős szervezete lehet, kár érte.
egy ismerősöm napi 6-8 redbullt vedel
pár hete volt egy vakbélműtétje
3-szor,igen HÁROMszor állt meg a szíve
Nem vagyok koffeinfüggő, a 1,5 literes energialötty meg alapban gyanús. Asszem kihagyom, de kösz a tippet.
Asszem megvan. Ennyire konkrétan nem tudom belőni a helyet, de arra emléxek hogy azon a szakaszon volt hogy megremegett a térdem. Szerintem egyre gondolunk.
Agip-os kávé a lejobb. A pultoslányokról nem is beszélve.
Van a boltban olcsó laptop is? Volt régebben egy albacompos laptop viszonylag jó áron, valami hasonlót keresek esetleg használt is szóba jöhetne. Rokonnak kéne egyetemre.
Amennyiből elautózok az Ocsmányba a gumibogyószörpért annyiból tényleg kapok 2-3 Bombát...
probald ki az ósanos 1.5L-es kamu energialottyot. nemelyik ismerosom napi 2 uveggel is megiszik, agyuk az semmi
nemelyik fasz meg napi 10kv, doboz cigi meg rakás enerdzsidrink, van eszuk ....
nekem eleg, ha kicist cinkelhetem raidot, maris jobban porgok, szebb a napom .... igaz cicafiu?
csorrol jossz, elso ugy 80fokos, majd a kovetkezo balos eleg genyo kanyar bar nem laccik annak, dol az ut, a vegen pedig villanyoszlop+10kobmeteres betontalp. eccer majdnem sikerult befekudnom, aszittem en vagyok rossi ....
Jó annak akinek telik Redbullra meg Bambára Nekem marad a Tecsógazdaságos
Néhanapján elszaladok a közeli Agip kútra inni egy Segafredo-t Nem olcsó de az kávéból van és megfelelően elkészítve. Csak most ide vagyok láncolva, sajnos nem ér ki a lánc a boltajtón kívűlre.
Tényleg! Elérhető az árlistánk a neten:
itt van
Nálam ha energiaital akkor RB, lehetőleg dupla vodkával. Hell-t egyszer megkostóltam, de tényleg lötty. Bombához még nem volt szerencsém, de ami késik nem múlik.
Nem megyek!