akkor az. majdnem
nekem az jobban bejön mert attól felpörgök. bár én a szőlőcukorra esküszöm. gólyatáborban 3nap alatt 8csomag. én vagyok a szőlőcukor diller a suliban ja és az oföm megtiltotta hogy bármien édességet fogyasszak az iskolába mert bepörgök tőle
Szeva!
Láttad a kipumat? Úgy gondoltam nem faragom a gyárit inkább kapott egy komplett Devil rendszert A változást még Liszt Feri sem tudná hűen elzongorázni pedig eddig se ment rosszul.
Asszem megvan. Ennyire konkrétan nem tudom belőni a helyet, de arra emléxek hogy azon a szakaszon volt hogy megremegett a térdem. Szerintem egyre gondolunk.
Agip-os kávé a lejobb. A pultoslányokról nem is beszélve.
Van a boltban olcsó laptop is? Volt régebben egy albacompos laptop viszonylag jó áron, valami hasonlót keresek esetleg használt is szóba jöhetne. Rokonnak kéne egyetemre.
probald ki az ósanos 1.5L-es kamu energialottyot. nemelyik ismerosom napi 2 uveggel is megiszik, agyuk az semmi
nemelyik fasz meg napi 10kv, doboz cigi meg rakás enerdzsidrink, van eszuk ....
nekem eleg, ha kicist cinkelhetem raidot, maris jobban porgok, szebb a napom .... igaz cicafiu?
csorrol jossz, elso ugy 80fokos, majd a kovetkezo balos eleg genyo kanyar bar nem laccik annak, dol az ut, a vegen pedig villanyoszlop+10kobmeteres betontalp. eccer majdnem sikerult befekudnom, aszittem en vagyok rossi ....
Néhanapján elszaladok a közeli Agip kútra inni egy Segafredo-t Nem olcsó de az kávéból van és megfelelően elkészítve. Csak most ide vagyok láncolva, sajnos nem ér ki a lánc a boltajtón kívűlre.
Tényleg! Elérhető az árlistánk a neten: itt van
Nálam ha energiaital akkor RB, lehetőleg dupla vodkával. Hell-t egyszer megkostóltam, de tényleg lötty. Bombához még nem volt szerencsém, de ami késik nem múlik.
nekem az jobban bejön mert attól felpörgök. bár én a szőlőcukorra esküszöm. gólyatáborban 3nap alatt 8csomag. én vagyok a szőlőcukor diller a suliban ja és az oföm megtiltotta hogy bármien édességet fogyasszak az iskolába mert bepörgök tőle
Láttad a kipumat? Úgy gondoltam nem faragom a gyárit inkább kapott egy komplett Devil rendszert A változást még Liszt Feri sem tudná hűen elzongorázni pedig eddig se ment rosszul.
Széles utat!
pár hete volt egy vakbélműtétje
3-szor,igen HÁROMszor állt meg a szíve
Van a boltban olcsó laptop is? Volt régebben egy albacompos laptop viszonylag jó áron, valami hasonlót keresek esetleg használt is szóba jöhetne. Rokonnak kéne egyetemre.
nemelyik fasz meg napi 10kv, doboz cigi meg rakás enerdzsidrink, van eszuk ....
nekem eleg, ha kicist cinkelhetem raidot, maris jobban porgok, szebb a napom .... igaz cicafiu?
Tényleg! Elérhető az árlistánk a neten:
itt van