Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaly januárban 6 fokban már motoroztunk. Múlt hét szombaton gurultam először az idén. A gumik olyanok voltak mint a bakelit, de szerencsére hamar bemelegedtek, utána már kicsit virgoncabb voltam. Ésszel kell menni, akkor nem lesz gond. Az autósok is egész normálisak voltak (így szezon elején).
Úgy látom nem fehérvári vagy környéki banditák voltak a tettesek, vagy csak nem merik bevállalni, vagy 1xűen nem olvassák a topikot mind1.
Mellesleg igen sokan gurultak az elmúlt pár héten ha jól csalódok. Mik a tapasztalatok? Jó ideje Május körül teszem meg az aktuális év első km-eit, mert eddigi tapasztalataim alapján az első tavaszi napokon dobják el az emberek a vasakat. A kérdés röviden: Nem paráztok hogy nem tapad a gumi kellőképpen ( ez a fő aggodalmam )? Az autósok igencsak elszoktak a kétkerekűektől és hajlamossak nem észrevenni a motorost, többekközt én is meijedtem Pénteken. Nem túl nagy riziko viszonylag korán felébreszteni a masinát?
Én a frontot érzem tavasz helyett, mindjárt szétreped a fejem.

Feldobtam a fotók közé pár képet a motoromról.
Éljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
és a tömeg hullámzik és ünnepeeeeeeel
mi a helyzet így korán reggel? te még nem érzed, hogy közelít a tavasz?
10.000
Először is nem téged kérdeztek , másodszor, a Borso is meg tudja védeni magát ha kell (ugye? ), de itt csak egy ártatlan kérdést tett fel szegény srác. Én örülök ha sokan írnak ide (legalább van élet), az össze xyz környéki topik közül ennek van a legnagyobb forgalma!

Mindjárt nyittatok egy mohai topikot, aztán beszélgethetek magammal.
akkor jó8
Jaaaa értem ,oks,jegyzem!
Tudd ám!
Cakát!
ezt én is láttam
Tudjuk Fényezd azt a glóriát, csillogjon, mint a Dia motorja!
Amúgy meg hallgatok rád és húzok fürödni és aludni. Sokat kell pihennem, csütörtökön már megint öregebb leszek egy évvel...
Hagyd, hiszen olyan jó a helyesírása
Beszóltál, MakkMarcsi? Kemény vagyok, mint a fagyott tehénszar.
rossz cica sicc
Kölyök, itt nem leszel menő a tudatlansággal csak jó tanácsént mondom. Ők itt nem a kisiskolás haverjaid, hanem felnőtt emberek
Csak nyugodtan.

Akkor elemezzünk.
"Elnézést,én csak egy !igen vagy ,nem -et! vártam a válaszomra,erre meg beszartam úgy !megilyedtem!"
...igent vagy nemet..." de nem ez a fő gáz hanem, hogy pontos j-vel ijedünk meg. 1-es, leül. Lesz ez jobb is. Örülj, hogy vak a tanár!
5-ös a "hejesírásom" ,és bevergődhetnék közétek,vagy kizárt a dolog?
Jól van na, elkapott a harctéri, hogy egy sose vagy szökő évente látott valaki beugatott. A Macska meg olyan, hogy visszaugat, mint a szegény emberre
Aranyból van a szíved, én tudtam mindig
Á, csak optikai csalódás, szót sem érdemel
Ne fejezd le azonnal gondolom az a négy szám a neve mellett a születési éve és akkor még igencsak fiatalka még megtanulhat helyesen írni is