Hja, red bullal kezdeni a napot. Szép is az. Én meg azt hittem hogy ez osztrák sajátosság. Reggelente a metron a fiatal lányok/fiúk fülében zene, kezében redbull. Én meg észtelenül nézek ki a fejemből.
Gyere ide! 3 féle hatástalan, híg és borzalmas ízvilágú barna mocsárlé közül választhatsz cirka 20Ft-os árért Megéri, nem? Mondtuk már az üzemeltetőnek, hogy legyen 50 pénz egy kávé de az kávé is legyen! Hiába. Nem akar pénzt keresni, irigylem.
Én is mindjárt bealszom. Túl vagyok egy kávén és egy enerdzsi drinken, de még így is... Mindjárt kihirdetek magamnak egy munkaszüneti napot aztán húzok haza. (álmodik a nyomor )
Várj, a NatGeo-on előfordul, hogy két egymást követő műsorban, ugyanarról a témáról homlokegyenest az ellenkezőjét mondják... Az a csatorna még elaludni is alkalmatlan a Diszkávörivel együtt ugyanis majdnem bealszol a narrátor monoton hangjára amikor is betolják a reklámot százszoros hangerővel... Köcsögök!
az opportunity nem szonda hanem marsjáró ( rover mission vagy mi a szösz ). Ki vagyok képezve, a hétvégén a NG-t néztem unalmamban. Igen figyelemreméltó a teljesítménye, ha jól csalódók 90 napra tervezték de már 5 éve bohóckodik a marson. Le a kalappal.
Nekem teccik, és nem csak a szine. ha nem így lenne nem adtam volna rá 5-öst. Mellesleg olvastam mostanában a típusról tartóstesztet éshát szétszerelés után az eredmény igen jó volt. Ha gondolod megkeresem a cikket.
THX! Ugyan a külleme másodlagos, ha ronda lenne lemázolnám Muzzy zöldre, mint a 12-eseket, nekem a lényeg, hogy ez tényleg nincs túl a 40.000km-en. (kell még hozzá szűk 80km)