szombat, inotai halálkanyar 170+vizes ut - gumi 0ára van kopva. akkor nem csuszott. persze 1-esben a plus elott majdnem takony lett, minimalis gazra kiporgott, de makom volt :-)
1000 féle megvilágítása van a dolognak, és ez így van jól. Van aki szereti van aki meg nem. Én szeretem mert szerintem csúcstechnika, és ehhez képest az ára baráti.
Persze hogy más. Az Sv-n én sem éreztem a sebességet csak hogy a kollegák nagyrésze messze lemarad az egyenes szakaszokon ( a kanyarokról inkább nem szólók... ). A gixer teljessen más, de olyan hatalmas különbség nem lehet 200-nál a ZZR meg a gixer közt, pláne ha ua. az évjárat meg a cm3. Nem akarok leszólni semmit, csak megvédeni gixert, szerintem nem véletlen hogy az eladási listák élén van a típus.
Nálam a Pilot Road-ok 100%-osan tapadtak szombaton. Persze nem mentem a határának a közelébe sem. A Z-n a D209 amikor kitoltuk a garázsból olyan hangokat adott, mint a műanyag kerekű gyerekgokart a murván Pár km után bemelegedett, fogott ahogy kell és olyan puha volt, mint a frissen kiköpött rágó.
mióta bőrbe bújtam,nem akarok kordurát
a gumi meg akkor sem tapad,ha szkafanderben nyomod
ha meg nem tudok úgy motorozni,ahogy szeretek,akkor nem megyek ki
Röhögni fogsz, de a ZZR-en a 200 kb olyan érzés, mint a GSX-en a 70. Utólag kellett rájönnöm, hogy 120 felett a Gizin minden pillanatban az életemért küzdöttem. Az volt az adrenalin. A ZZR a szanatórium
Nekem is ramatyok a térdeim, de olyan I.osztályú cordura gátyót kaptam valamelyik karácsonyra az itt jelenlévők egyikétől , hogy abban fázni még nem sikerült. A fika ráfagy a bajszomra de lábon még nem fáztam fagyhatáron sem
Ha megjön a rendszámtartó konzolom ( febr. vége ha minden igaz ), és az időjárás engedi idén szakítok a megszokással és elkezdem a szezont korábban. Ha meleg gumival indulok az talán segít valamit. A múlt évben a hülyeségem miatt olyan hamar vége lett a szezonnak hogy szinte fájt. Az átlagom ~ 6000 km / év, tavaly 3000 se volt.
nem GSXR!
a gumi meg akkor sem tapad,ha szkafanderben nyomod
ha meg nem tudok úgy motorozni,ahogy szeretek,akkor nem megyek ki
utána annál jobban