Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mint a miniszoknyás bula...
De ha egyszer pucéran szeret versenyt nézni...
Láttam!
őtözzön fő legközelebb
Mindent kiengedtem amint hazaértünk Amúgy én nem fáztam, öcsém vacogott már a felétől.
émmá lekommenteltem
mi van? kiengedtél?
Jó kis nap volt!

képek

video
Báháhóóóóóóó jegesmedvék!
rendben várom,és előre is köszönöm
OK! Küldöm mailben a telószámom! Széles utat:Fenyő
az van, de a nyergen volt belül vmi... szétszedtem féknyerget, és a nagy csőkulcsal próbáltam meg visszanyomni a dugót. nmmegy nemmegy megfogtam a legvégén a kulcsot és izomerő. 1x csak megindult és spriccelte az olajat a nyereg fél darabja
gumifékcső?
Utolsó motiváló erőm is elfogyott...
Tegnap csináltam simson tárcsás felnit,
és ma próbáltam meg belerakni. nem megy a helyére. Sőt mi több, most vettem észre hogy a féknyereg 2dugattyús és abból csak az 1ik jó, és az sem meg vissza a helyére. Szétszedtem, elvileg dugulás volt a dugattyúk visszamentek a helyükre, új fékpofák fel, befog a fék. Über király... Nincs itthon fékolaj szóval az még várhat magára, nameg a héten készült el a 40fogas lánckerék. Felraktam minden tök király, elszakadt a lánc. Péntek 13?! A frászt. Szombat 14 roszabb....
ha esetleg személyesen többre jutnánk,meglátogatnálak.oszt akkó jól megbeszélhetnénk...
és vállalsz gyártani ilyet?600 F4-re...
Szeva!Kicserélted a 9-est egy háromhengeres hondára?
A drágáb totál üzemképes !
Az olcsóbbhoz még kell első kerék féktárcsa meg hűtő!
a két fs-nek van baja? (lámpa fejidom,oké...)mér ilyen olcsó?
ríni tunnék
két éve 1250000-ért vettem az enyémet
monnyuk ritkaságszámbamenően makulátlan volt(még az is ,remélem az is marad )
1 2002 meg1 2003-as Fs-t az egyiket 400 a másikat 550 ért a a sima F4 est 300-ért!ez olasz papíros a két FS meg forgalomba helyezett! Az egyikhez kell lámpa meg fejidom!
ne bassz
3-at?
milyet? mennyiért?
Nem én! Egy haverom! Mindjárt hármat!
Én csak szögelem őket!
vettél még pár hondát?
2 F4i Sportra ,1 meg F4 re!