Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a szín számít..hanem amit az idom rejt:P..és háát én kíváncsi lennék a munkám eredményére..mert seggem úgyérz piszok jólett a masina a hozányúlásom után:P
Ja csak a Kilencese pont olyan árnyalata a zöldnek, mint az enyém
Miért ne?
Na cakát, eddig beteg voltam, holnap meg meló úgyhogy elteszem magam.
kawa forever:P
Enyém alapból iszákos, de több lett piller után, mivel anyagot adott neki, kb fél literrel. Utána csocsózunk?
Meglátogatom majd.
De a tied is iszákosabb lett, nem?
Akko jovanakko. Nekem is ezt mondta . Lehet mindenkinek ezt mondja
Nincs most fényképezőm. A Telefon meg olyan hangyák háborúját tud csak csinálni, hogy azt amatőr fotós fejjel nem teszem ki sehova. Épp elég égés volt a múltkori is. Hétvégén csattintunk róla meg lejössz a hegyről és megnézed saját két pilláddal.
Meg 18mm csapadékot... Péntekre
Azt mondta, ettől nem fog többet enni, csak akkor lenne szomjasabb ha átfúvókázná. Meg,hogy minden újszerű benne, nem látott még ennyire egyben lévő ZZR-t. Szétkapta a karbit, kopásmentes minden. Végre nem húztam bele a szarba.
Látom te is zöldvérű vagy
Nincs róla kép a Devillel?
üdv mindenkinek:)..új vagyok itt..de Fehérvár környéki..
amugy ilyen gyorsulós buliba énis benne lennék..motortípustól függetlenül a buli kedvéért..jah péntekre még 12 fokot mondanak ..esetleg valaki egy laza gurulásra csatlakozik hozzám!?
...a rajtvonalon.
Fogyasztás ~8-9l , kíváncsi vagyok rá.
Ja, bocs... Még amúgy sem akartam indulni csak égetek egy kis gumit
Jóvanna, úgyis röpülünk majd... Várom már a száraz utat. Piller somolyogva bevallotta, hogy adott neki még anyagot is.
De megnézheted a gyári 400m-re gyorsulási adatokat, kb tized különbségek vannak, amit vastagon el lehet bukni, ha valaki nem úgy indul el...
Ne legyél már ilyen cinikus, kíváncsi vagyok az eredményre.
Á, félek, hogy ZZR nem gyorsul úgy, mint a te VERSENYgéped
Mindig csak a kifogások, ha nem mersz kiállni, én megértem
Rendezhetünk mostmár hangversenyt is, már én is ott leszek a szeren hangerőben
Gyorsuljá'! Majd addig én harmadgázon elgurigázok melletted, nem akarom széthajtani a vasat csak, hogy minden áron bebizonyítsam a nyilvánvalót
Nye, majd gyorsulunk