Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! Megnéztem a videokat a motorodról. A tuning kipufftól változott neked valamit a motor a hangján kívül? ;) Am jól néz ki nagyon...:).. a motorod
Miért? Nem megy többet?!?
mi tavasztól őszig ott toltuk... de a rendőrséget senki se hívta ..csak pár öregember jött ki pampogni egy picit...pedig mi csak 50esekkel vagyunk ottt általába..meg néha 1-2 125..:D de az a parkolóóó nagyon jóóó hely XD rekordom 49-el veszem a kanyart XD
Látom zajlik a fórumon az élet...

Nálam zajlik rendesen, ma a lábamból egy csavar már ki lett tekerve, úgyhogy most van egy krómozott 5 centis imbusz csavarom!
Csontropogás helyett hallgatnám már a motor hangját de hát hétvégére szar időt mond. Ti hogy vészelitek át a telet motor nélkül? Tippek vannak?
is-is
Impotenciára vagy inkontinenciára?
Állítólag valami új csodaszer. ( ) Ma reggel olvastam róla a MR-ben aztán mondom megnézem a neten is.
Nekedtolattak?
ZÁRÓRA!
Jó kis autószerelős b@ssz@ meg
Sebaj, mindjárt végzek. Nem magammal. Mindenki mással
Na jó, veled nem.
Én sem. A design alapján azt hittem, tartós tej
Milyen jó kis motorozós idő volt ma is...
Én még nem hallottam róla.
Esetleg ismeri valaki ezeket a termékeket?
xado
Herélt dobod van a gépen? Azért az egyhengeres dübörgés elég átható tud lenni. Pláne ha szívből jön (meg izomból)
Előfordult, hogy miközben ott karikáztunk, a szomszédban valami rendőrkongresszus készülődött, mert vagy 4-5 rendőrautó állt a parkoló melletti épületnél. Akkor sem jött oda senki
Pár évvel ezelőtt nem is volt gond, de mostanában sokszor kihívják a rendőröket, persze nem bűntetnek, mert mire fel, de azért bosszantó. Meg az a gáz, hogy ott van egy pár szoci üdülő és onnan mindig megy a . Én is ott szoktam gyakorolni, de parázok, mert nincs jogsim.
Lábujjhegyen nyeleztük a vasakat
Viccen kívül:
Még nem, de nyitott ablakos nyári időben meg strandszezonban amikor tele a parkoló értelemszerűen nem is megyünk. Portyáztak arra helyi rendőrök de ügyet sem vetettek ránk. Ha meg mégis úgy adódik akkor csendben eloldalgunk.
Meg aztán amúgy is van ismerős elég közöttük, rendes srácok.
Nektek még nem szólt ott senki, hogy túl hangosak vagytok?
Fenyegetőzés, rendőrség stb.
Én is úgy hallottam helyi fájterektől és megtetszett
Lecsaptam, majd ideér. 1000km körül van még a mostaniban, ha nem fékezek akkor több is
Miért nevezed az agárdi parkolót Eke-ringnek?
Megrendelted, vagy már meg is van?
Arra vevő vagyok én is.
Gizivel utcán 16000 alatt fogyott el egy garnitúra, meg 4000km alatt megettem a következő ugyanolyan de abban volt sok Eke-ring meg Kakucs. Ezek után vettem bele Ferodo Platinumot ami 1000km után sem fogott ellenben ordított fékezéskor.