Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy jön ide a gyerek?
Fingom sincs, megmondom őszintén. Vedd a legolcsóbbat, nem hiszem hogy akkora különbség lenne.
nem értem a jelöléseket
mindegyikből,az elsőből és a hátsóból is kétféle van
elöl nem is vészes a különbség,vmi pár száz huf,de hátul több ezer
Ha visszaír akkor megkérdem.
gondolj rám is
BT-016 érdekel
szólj,ha van vmi
köszi
Hát én most még nézelődök, mert kaptam egy email címet ahonnan még olcsóbb állítólag, de itt a cím: link
tom
mi az acím,ahonnan a gumát néztük múltor? amiről te rendelsz
Igen, ő versenyző, kisgyerekkora óta erre nevelik, apja anyja motoros meg rallis, lehet ő tudna mit mutatni. Viszont ezek a kakaskodó libák, akik közül már valakinek gyereke is van, nem hiszem hogy meg fogják ütni a 2.10-es időt, mint ahogy azt Gabika említette.
Igen. Ön jár vele és vágja a gazt
Önjáró van?
nekem most sajna a hátulja darabokban van, mert amien elmebeteg vagyok egyedi áttételezésű lánckereket csinálok rá:D ien barom vagyok. Középen vezetett felső kipuf mint a CBR600RR-eknél Kawasaki zöld szín most dolgozok azon hogy mind a kettő dekni plexis legyen, meg elöl már tárcsafékes:) már csak hátra kell:) én ien fanatikus vagyok....
Sőt a szétfaragott Babettámmal is rengeteget toltam hóban!
Milyen kell?
Pedig ha leesik a hó a nagyvas hasznavehetetlen a Sámson meg vígan kapar!
....Kovács Niki csak, hogy a magyarokról se feledkezzünk meg.
Megvan köszi!
Van fűkaszád?
hehe ez jóvolt!:D:D:D:D
én lenézem a nagymotorost is ha olyan...
nemtudom megkérdeztem. Tapasztalat mert nagyon sok nagymotoros lenéz minket akik még kezdők :/ (tisztelet a kivétel persze)
hámáméne?
dede. De eredetileg gyárilag csináltak S70E-t:) meg SR80 :) nemtudom miért 80 mikor 70ccm-es:D
Az s70 milyne simo? Nem S51, 70-es hengerrel?
Simsonosként én is csatlakozhatok hozzátok?
nem is menekülhetsz