Nem kerekedett volna ekkora balhé az egészből, ha nem bonyolítják túl ezt a számmizériát. Tenni és lépni kellett volna, nem pedig stipi-stopi-t játszani, meg a sérelmeken lovagolni. Én is olvastam az elejétől, de jobbnak láttam kimaradni belőle. Nem csak azért mert egyik klubhoz sem tartozom, hanem azért mert szerintem mind a két fél ludas volt a dologban. Ezt még megspékelte, hogy jöttek a barátok, ismerősök, igazságtevők és lett vagy 10 oldalnyi felesleges maszlag a semmiről. Ismét bebizonyosodott számomra, hogy jobb nekem, ha továbbra is a fiúkkal motorozom.
Nagy szarkeverők, de nézz rájuk, egyeseknek jól megy, apuka tolja hátulról, alatta a vadiúj szétesikszer, biztos megdolgozott érte, mindenesetre veszélyesek, látni akarom mit mutatnak pályán, mert a szájuk az jól jár, kérdés hogy a kezük is?
Néha-néha én is beleolvastam, öcsém, mi megy ott de most hogy mondtátok, elolvasom
Pályán sztem jópofi, aztán ha hátatforditott, meg mások előtt megy a sárdobálás
Háttú, a legnagyobb sz@rkeverő ez a delfing, már rájöttem. De ezek a női klubok is nevetségesek, lehet fogadásokat kötni ki ki alól csapja ki a vasat a ringen
A minap sikerült belenéznem a motorozó nők topicba, és elkaptam valami civakodás foszlányait. Rájöttem rövid úton hogy a Női Dunlop Trophyról van szó, meg a rajtszámokról. Vissza kellett lapoznom vagy 8 oldalt, mire megtaláltam mi is volt, de nagyon jól mulattam közben, illetve nem tudtam eldönteni hogy röhögjek vagy sírjak, nevetséges ez a rivalizálás még nevetségesebb hogy mindez még csak a rajtszámokért folyik, mmi lesz így a pályán? Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek a versenyekre, tuti ki fogok menni, megnézni őket. Ki tart velem?
Elkészült az ülés, tegnap el is mentem érte. Tuti lett!