Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Új kiszemelt? Jól néz ki!

Elkészült az ülés, tegnap el is mentem érte. Tuti lett!
Nem kerekedett volna ekkora balhé az egészből, ha nem bonyolítják túl ezt a számmizériát. Tenni és lépni kellett volna, nem pedig stipi-stopi-t játszani, meg a sérelmeken lovagolni. Én is olvastam az elejétől, de jobbnak láttam kimaradni belőle. Nem csak azért mert egyik klubhoz sem tartozom, hanem azért mert szerintem mind a két fél ludas volt a dologban. Ezt még megspékelte, hogy jöttek a barátok, ismerősök, igazságtevők és lett vagy 10 oldalnyi felesleges maszlag a semmiről. Ismét bebizonyosodott számomra, hogy jobb nekem, ha továbbra is a fiúkkal motorozom.
Megyünk gecó, azt beöltözünk picsaszoknyába meg topba, azt kelletjük magunkat, bááááááá
Nagy szarkeverők, de nézz rájuk, egyeseknek jól megy, apuka tolja hátulról, alatta a vadiúj szétesikszer, biztos megdolgozott érte, mindenesetre veszélyesek, látni akarom mit mutatnak pályán, mert a szájuk az jól jár, kérdés hogy a kezük is?
Néha-néha én is beleolvastam, öcsém, mi megy ott de most hogy mondtátok, elolvasom
Pályán sztem jópofi, aztán ha hátatforditott, meg mások előtt megy a sárdobálás
El kell mennünk pompomkakasnak! Ha a pályán is olyan hevesek,mint szájkaratéban akkor azt a versenyt látni kell!
Háttú, a legnagyobb sz@rkeverő ez a delfing, már rájöttem. De ezek a női klubok is nevetségesek, lehet fogadásokat kötni ki ki alól csapja ki a vasat a ringen
V63 alias Gigant
Simán "Mozdony"
Polírul néz ki! Tetszik a LEDes hátsó lámpa meg a Szilviából készült redszámtakaró
Én is elolvastam az elejétől... Én fogtam két sört és végigröhögtem.
A minap sikerült belenéznem a motorozó nők topicba, és elkaptam valami civakodás foszlányait. Rájöttem rövid úton hogy a Női Dunlop Trophyról van szó, meg a rajtszámokról. Vissza kellett lapoznom vagy 8 oldalt, mire megtaláltam mi is volt, de nagyon jól mulattam közben, illetve nem tudtam eldönteni hogy röhögjek vagy sírjak, nevetséges ez a rivalizálás még nevetségesebb hogy mindez még csak a rajtszámokért folyik, mmi lesz így a pályán? Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek a versenyekre, tuti ki fogok menni, megnézni őket. Ki tart velem?
Jóféle...látom te is motort szeretnél
Vélemény? link
Akko legyen Bébé.
foglalt
Esetleg kawits?
szergej?
Zsizelll
és neve is van már? gizinek i s volt...
Na majd egyszer tudományossan leteszteljük ezt a részét.
Dupla tempóról is fele alatt megáll, mint a GSX
Harap szépen. Ha meg egyszer kevés lesz, kap ilyet ni:
Jó az ha van. Azt a masinát megállítani nem kis feladat.
Megjött a fékbetétem!
Amúgy meg.... "Nem ide való! Szedd le!"