lesz még,de meg akarom szerkeszteni
a dvd-t meg remélem mihamarabb ki tudjuk adni közhasználatra
ezek csak a nyersek és az első videót csak azért tettem fel,hogy nekem is legyen fent és mert szerintem jó
aztán a menzon nevű fotelmotoros miatt tettem fel a másodikat
Tegyél fel még,ha van Junior Team-es vidid!Akinek meg nem tetszik,szíjjjon gázt,vagy tegyen fel jobbat a saját fighterkedéseiből!
Szívesen látnám,aztán majd azt is megfitymáljuk!
Na én nem bírtam a véremmel és ma kivittem a jó öreg Simsont terepre...Hatalmas sártenger fogadott birkóztam a motorral, küzdöttem a sárral de nagyon megérte. Nagyon élveztem király volt tiszta sár lettem, ami a legfontosabb hogy nem fáztam egész tűrhető idő volt. Remélem hamarosan még pár fokkal melegebb lesz és akkor előhozom a kis CBR-t is:) Am láttam azé ma a városba is voltak néhányan akik a motort válaszottak. Ennek nagyon örülök
Reggel 6kor állok a buszmegállóban, csillog minden a fagytól, egyszercsak V2 zaj üti meg fülemet, egy SV1000-el a faszi -500-as fordulaton 40-el gurul, rossz volt nézni
Szombat délelőtt Mártonnal szereltük a 6-ost, délután Pesten voltunk, este 10kor értünk haza, aztán placcba beültünk, mer itt voltak Balázskáék. Vasárnap meg egész nap aludtam, kb ennyi.
Hozzá lesz lőve az új kipurendszerhez meg ugye ettől fogy vagy 15 kilót ha nem többet. Szelephézag, karbiszinkron, futóműállítás, szóval készülünk a szezonra.
Melandri Ez szép drift volt tőle, láttam élőben az ájrósporton!
Cakát, én is eldögölődöm. Lusta voltam kivinni a rendszert úgyhogy inkább kiperzseltem a maradékot gázlángon
Viccelsz? Tutira legyőzte még magát Valentinot is (Beginner fokozaton)