Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vicc kivűl, évek óta fűkaszáról álmodok. A fél vesémet odaadnám egy jó kis fűkaszáér!
Igaz, egy kecske is megtette volna.
na az az igazi burzsujság
fűkasza
Burzsuj banda, nekem még autóm sincs. Viszont van egy Husqvarna fűkaszám!
Kevéske, 11 feedback 100% + Most bankot kellene robbantanom a vásárláshoz.
ahogy nekem a két motor,meg az auto
ajjaj...
Hoppá, most nézem hogy mindenem suzuki ( motor / autók ).... Mégis függő vagyok.
nem vagyok márkafüggő,de ha motor,akkor honda,ha auto akkor honda,ha aggregátor,akkor hoda,ha jet repülő,akkor honda...ha tévé,akkor....ööö panasonic...
Én már megszoktam, úgyhogy a kormány nem mérvadó
Ja meg még azt akartam kérdezni, hogy az íbéjen mennyi + - visszajelzésed van?
Nem vagy márkafüggő, de ha motor akkor Kawa.
egyik-másik 2,05 körül megy ám pannónián...,meg 2,10 alatt hringen
meg nekünk is
R6 nagyon ott van. Én is majdnem elcsábultam Csakhát az ára...
Próbáltam R6-ot, a Fészer után nagyon furi volt. A csutkakormány nekem nem jön be, pedig nagyon tetszenek a sportmotorok.
Remélem inkább arról van szó, hogy a kettő együtt nem megy és inkább a fejlesztésekre koncentrálnak. Találgatni nem szeretnék, majd kiderül.
Ja, és én sem vagyok márkafüggő.
Igen, azok se rosszak, főleg a 2000 utániak. Az R1 nekem kicsit már sok lenne. Utcaiba még nem volt ekkora motorom sosem.
Nem akarom temetni a céget, de ha nincs pénz az előbb-utóbb kihat a fejlesztésekre is sztem. Ez meg már érintheti akár az utcai motorokat is. Arról nem is beszélve hogy a kawa azt kommunikálja egyes modeljei promóciójában hogy "határozottan a versenypálya felé veszi az irányt". Nekem ez ellentmondás. Aztán lehet hogy Ők csinálják jól és túlélésre játszanak. Pár év múlva kiderül.
Itt meg is jegyezném hogy nem vagyok márkafüggő, motorvásárláskor az összes gyártó releváns modeljeit megnézem.
Zoliiiiiiiii! Most telefonált, holnap kellene menni...

Annyira elegem van!
Kivonul....és....? Mi köze ennek az utcai motorokhoz?
Mindegy melyiket választod, csak legyen jó állapotban. Könnyű belehúzni valami trágyadombba, akkor aztán szívás... Yamaha mi? R6?
Olvass más topikokat is.
Kawa szépen lassan kivonul mindenhonnan.
Küldtem mailt.
Miért a csirkeszárnyasom nem számít motornak? Akkor a másikat már nem is említem aminek a márkája 'Y'-al kezdődik .
Különben meg amióta olvasgatom ezt a topikot, egészen befertőződtem ezzel a Kawa-s dologgal.
Igen, valami ilyesmit keresek , ebben a kategóriában ezek tetszenek a legjobban. Kéne nyomatni az NSR eladását a tavasszal, hogy minél előbb beszerezhessek egy ilyet.
Egyébként már akartam kérdezni hogy láthatnánk-e képet arról az ülőkéről?
Zizi...