nem vagyok márkafüggő,de ha motor,akkor honda,ha auto akkor honda,ha aggregátor,akkor hoda,ha jet repülő,akkor honda...ha tévé,akkor....ööö panasonic...
Remélem inkább arról van szó, hogy a kettő együtt nem megy és inkább a fejlesztésekre koncentrálnak. Találgatni nem szeretnék, majd kiderül.
Ja, és én sem vagyok márkafüggő.
Nem akarom temetni a céget, de ha nincs pénz az előbb-utóbb kihat a fejlesztésekre is sztem. Ez meg már érintheti akár az utcai motorokat is. Arról nem is beszélve hogy a kawa azt kommunikálja egyes modeljei promóciójában hogy "határozottan a versenypálya felé veszi az irányt". Nekem ez ellentmondás. Aztán lehet hogy Ők csinálják jól és túlélésre játszanak. Pár év múlva kiderül.
Itt meg is jegyezném hogy nem vagyok márkafüggő, motorvásárláskor az összes gyártó releváns modeljeit megnézem.
Miért a csirkeszárnyasom nem számít motornak? Akkor a másikat már nem is említem aminek a márkája 'Y'-al kezdődik .
Különben meg amióta olvasgatom ezt a topikot, egészen befertőződtem ezzel a Kawa-s dologgal.
Igen, valami ilyesmit keresek , ebben a kategóriában ezek tetszenek a legjobban. Kéne nyomatni az NSR eladását a tavasszal, hogy minél előbb beszerezhessek egy ilyet.
Egyébként már akartam kérdezni hogy láthatnánk-e képet arról az ülőkéről?
fűkasza
ajjaj...
Ja meg még azt akartam kérdezni, hogy az íbéjen mennyi + - visszajelzésed van?
Ja, és én sem vagyok márkafüggő.
Itt meg is jegyezném hogy nem vagyok márkafüggő, motorvásárláskor az összes gyártó releváns modeljeit megnézem.
Annyira elegem van!
Kawa szépen lassan kivonul mindenhonnan.
Különben meg amióta olvasgatom ezt a topikot, egészen befertőződtem ezzel a Kawa-s dologgal.
Egyébként már akartam kérdezni hogy láthatnánk-e képet arról az ülőkéről?