Akkor gondolom már megkaptad a citromsárga csillag a jelzésed is (amit nemsokára postán is meg fogsz kapni + egy oklevelet német nyelven) Én tegnap kaptam meg. nekem már huszonvalamennyi visszajelzédem van és persze 100%!
Egy gyár sosem azért versenyezteti a termékét, mert az közvetlenül pénzt hogy, nyilván közvetetten az eladásait próbálja növelni és a márkát népszerűsíteni, csak ez az időszak nem arról szól.
Ez az hogy pályaorientált, csak mi nem csak pályán motorozunk. Egy új 600-ason elsírnám magam utcán, az tuti, pályán amikor stiften forgatod akkor jól megy, olyan mint régen a 2T-k. ha 14 000 alá esik a fordulat, buktad az időt.
én nem mondtam és nem is mondanám hogy akármelyik is veszteséges
az lehet,hogy egy-egy szekció nem hozza a belepumpált pénzt,de azt is csak úgy hiszem el,hogy DIREKTBEN nem hozza,mert amit beletolt a forma-1-be,abból azért profitál az utcán,a szalonban...
hát eléggé felfelé vannak hangolva.régebbenegy ezres,meg 1100-es gép dízelmozdony módjára ment szinte alapról...
pályaorientált vasakat gyártanak már.gondolom innen a név is "supersport" , "hipersport"
Egyébként nem vagyok kibékülve az új motorokkal, legyen az akár Kawa. Lespórolnak róluk mindent, könnyűek mint a szemét, nyomaték az nulla, de még az ezresekben is.
2.10-et a Hungaroringen? Az a baj hogy senki nem látta még. Van egy csaj, aki versenyez valami 25-ös kávédarálón, aláírom hogy jól megy, 2:25 a ringen, de azért nem 2.10. Látva ezeket a pályázós képeiket, meg a dőlésszöget a kanyarokban inkább a 3.10-et tudnám elképzelni
Hogy a Kawának nincs pénze? Ekkora baromságot még nem hallottam. Tudod mi az a Kawasaki Heavy Industries? A világ egyik legnagyobb nehézgépgyártó cége, mozdonyokat gyártanak, konténerszállító hajókat, helikoptereket, a motogyártás csak egy morzsa. Ha veszteséges a motorgyártása akkor is gyártani fog. Kawasaki még akkkor is lesz, amikor a yamaha már rég elrohadt a pánsípjaival, a honda meg az aggregátorjaival...
az lehet,hogy egy-egy szekció nem hozza a belepumpált pénzt,de azt is csak úgy hiszem el,hogy DIREKTBEN nem hozza,mert amit beletolt a forma-1-be,abból azért profitál az utcán,a szalonban...
pályaorientált vasakat gyártanak már.gondolom innen a név is "supersport" , "hipersport"