Meghallod, hogy miként veszi a lapot gázra... Hát igen eddig egy kókadt zombi volt. Meg aztán Dr. Devil is igen szépen koncertezik úgyhogy legyen mán jó idő!
Szia fenyooldrider,
nem ismerősőknek is válalsz apró munkát? Kéne nekem egy összekötő cső a gépre ( képet látsz az adatlapon ). A középdobot szeretném kiiktatni.
Nekem gyártott fékcsövek voltak a kawán, 27eft volt az anyag, igaz én előre hátulra meg a kuplunghoz is ilyet tettem. Ebayről 15 körül megjött a 3db fékcső, gyári nyomáspróbás Goodridge, a régieket 11-ért kiárultam. Nyomáspontban nincs különbség, de azért ez mégiscsak gyári, jobban rá merem bízni az életemet, habár már sokszor raktam össze szerelhető fémcsöveket.
Az sajnos nem jár . A telós eladók között láttam olyan eladót akinek 200000-nél több + visszajelzése volt. Jó egypár cuccot eladhatott már...
Kösz a linket, pont ezt kerestem. Amit én találtam az kétszer ennyi volt, és az csak első volt, a hátsó még + 55 EUR, szóval már úgy voltam hogy nem is kell ez nekem, inkább majd lerakom a lábam . Valami 'M' betűs márka volt, még sosem hallottam.
Én ahogy néztem drágábbért láttam fékcsövet, de ha tíz-húsz ezer között van tényleg jobba megvenni, legalább nem kell vele szenvedni. Bocs akkor, én azt hittem 30 körül mennek.
Drágán? Relatív. Nekem szeptember elején postával együtt, előre-hátra a fékcső 13.800 Ft-ra jött ki. Szerelve, fittingekkel, mindennel. Lehet, hogy spóroltam volna pár darab ezrest, ha innen-onnan megveszegetem hozzá a cuccokat, de nem láttam értelmét. Én biztos nem álltam volna neki otthon vagdosni, nyesegetni…(pláne, hogy még soha nem csináltam ilyet). A féknél meg pláne nem a spórolást tartom szem előtt.
Mért e-bayről veszitek marhadrágán a fékcsövet? 2500 FT egy fitting, 4500 Ft métere a fém fékcsőnek. És akkor úgy hajlik a fitting vége, amilyet veszel, és olyan hosszú csövet raksz amilyet akarsz. Szerintem olcsóbb, de van aki nem akarja otthon összerakni... Pedig 10 perc az egész.
Ilyeneket már hallottam én is, de szerintem ez csak szöveg. Nekem is van két gyönyörű kislányom, viszont ha valahol nem merek menni mert papírkutya vagyok akkor nem azt mondom hogy azért nem megyek mert várnak otthon. Részemről a motorozás egy olyan foglalatosság ahol csak a motor meg én vagyok jelen( többnyire összenőve ) és nem gondolok semmi másra . A cél mindig a szórakozás.
Az új vagy idősebb motor erőssen egyénfüggő
, lényeg a két kerék meg az erőforrás.
Én amúgy a hülyebiztos dolgokat preferálom, mert ismerem magam.
Az anti hopping más. Az hirtelen fordulatemelkedés mellett sem hagyja, hogy a motorfék megállítsa a hátsókereket, amiről itt szó van, az amikor motorfék+hátsófékre pattog be. Ugyanúgy pattog mint hopping nélkül motorféken végülis, de az enyémen van anti hopping, de ugyanúgy be lehet pattogtatni hátsófékkel. Egyébként ez a pattogás mentette már meg az életemet.
Ahha:D most sok infóbol kell 1et csinálni:D
Hát az én motorom :(
Suliban van hátsó lánckerék lelesz esztergáltatva stb és nagy lánckerék megy rá. Csak sajna lebetegedtem szal megint áll a munka:(
Szevasz Csuly!
Azért pattog mert nem húz kuplungot. Enyém is szokott kerregni. Most, hogy az a rezgések frekvenciája, vagy a fingadozó féktárcsa miatt van azt én nem tudom. Ez olyan hang, mintha sokszor egymás után fulladnál le. Csak mire elfogy a lendület, és tényleg lefulladnál addigra húzol egy kuplungot és megy a motor tovább.
Te vettél fém fékcsöveket? Ha igen nincs elmentve az az eladó az ebay-ről? Úgy emlékszem mintha Te említetted volna egyszer hogy vettél. Én is azt keresek, de normális áron még nem találtam.
Lassan én is menetkész leszek ha minden igaz.
Széles utat!
nem ismerősőknek is válalsz apró munkát? Kéne nekem egy összekötő cső a gépre ( képet látsz az adatlapon ). A középdobot szeretném kiiktatni.
Előre is köszönöm válaszod.
Kösz a linket, pont ezt kerestem. Amit én találtam az kétszer ennyi volt, és az csak első volt, a hátsó még + 55 EUR, szóval már úgy voltam hogy nem is kell ez nekem, inkább majd lerakom a lábam . Valami 'M' betűs márka volt, még sosem hallottam.
Az új vagy idősebb motor erőssen egyénfüggő
, lényeg a két kerék meg az erőforrás.
Én amúgy a hülyebiztos dolgokat preferálom, mert ismerem magam.
Azóta sajna megemelte egy picit az árakat, de még így is megéri.
Éppen az előbb vettem fékbetétet, szorgalmasan gyűjtögetem a feedbackeket.
Vásárlási kedvezmény nem jár az emléklap mellé?
Hát az én motorom :(
Suliban van hátsó lánckerék lelesz esztergáltatva stb és nagy lánckerék megy rá. Csak sajna lebetegedtem szal megint áll a munka:(
Szevasz Csuly!
Azért pattog mert nem húz kuplungot. Enyém is szokott kerregni. Most, hogy az a rezgések frekvenciája, vagy a fingadozó féktárcsa miatt van azt én nem tudom. Ez olyan hang, mintha sokszor egymás után fulladnál le. Csak mire elfogy a lendület, és tényleg lefulladnál addigra húzol egy kuplungot és megy a motor tovább.
Te vettél fém fékcsöveket? Ha igen nincs elmentve az az eladó az ebay-ről? Úgy emlékszem mintha Te említetted volna egyszer hogy vettél. Én is azt keresek, de normális áron még nem találtam.
p.s.: itt az ebay-es "award" ami jött a postán