Nekem tetszik feketében, olyan kis gonosz. Az egyedi fényezés nem rossz, csak ha el szeretnéd adni akkor erősen hátrányba kerülsz. Szegény Fészeremmel is ez volt (vagy csak nekem nem volt szerencsém?).
Szabadbattyán, Reitter Zsolt. Ez a 4. motorom amit pingál, a munkájával idáig elégedett voltam, remélem most sem hagy cserben. Az igaz, hogy nem olcsó és kicsit ráérősen dolgozik (bár az is lehet, hogy csak az én kacatjaimat utálja ).
Peppe1000 is fényezéssel és airbrush-al foglalkozik. Néha szokott ide irkálni.
Február végére 100-as lesz műszakilag, max az idom nem lesz meg, de lehet közben azt is csinálgatom majd. Utána még valamikor vissza kell vinnem a Pillerhez karburálni, mert ilyen időben nem lehet, most csak a vezérlést babrálja.
Megragasztjuk Azért a mosolyom kb annyira volt őszinte amikor leszálltam a gépről, mint a villamos alatt fekvőnek... Meg tavaly is félig kész géppel indultam neki a szezonnak, most ezt nem akarom, amíg nem lesz 100%-os, addig nem megyek vele.
Hát valahogy én is így vagyok vele. Még gyalog is nagyon hideg van! Kell a vastag kabát alá a 2 pulcsi az biztos... Az ember kint van 20 percet aztán game over.... Jajj legyen már tavasz.....
őt ajánlottam volna neked is...
Peppe1000 is fényezéssel és airbrush-al foglalkozik. Néha szokott ide irkálni.
egy megtért...
Különben is, ez egy Kawa, mi baja lenne?
Ha az előző tulaj nem erőltette volna a dörzsi szivacsot (vagy inkább gyökérkefét) akkor most nem kellene rá új dukkó.
Ilyenkor lenne jó a fűtött műhely. Csak a kipugáz kivezetését kellene megoldani.
Reményeid szerint mikorra áll össze a Cápa?