Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok mostanában sok motorost látok a városban Úgy látszik csak nekem van hideg a motoron
Látod ennyit számított hogy én szombaton mentem.
Pénteken idom nélkül hátsó fékkel, egy személlyel 50-es átlagsebességgel Székesfehérvár- Piller Jani 20 perc
Kétszeméllyel, hátsó fék nélkül, vassal a lábamba, egy összebaszott motorral, minusz 5be: 155 max, 130as átlagsebességgel Székesfehérvár-Csákvár!
ez a kemény nem a moto GP
nem szar... R1
az oké, de ennyire nem kéne kizsebelnie. egyébként csak nemrég vettem észre hogy tudok nemzetközit is utalni itthonról. de az viszont tök sz*pás, hogy viszont értékpapírt meg nem tudok itthonról venni-eladni, mert a trambulin ebankon keresztül nem működne, pedig most van 2 tuti megérzésem is.
lehet kikönyörgöm az eladóktól, hogy had fizessek paypal-el, mert így nem nagyon éri meg a dolog. csak az a baj hogy mindegyik csak darabosan tud englisül, én meg nem nagyon vágom a németet
na basszus.... van 2 kisebb tétel meg egy nagyobb
a nagyobb tétel 2x annyi meg egy kicsi mint amennyit említettél és ráadásul fontban, a 2 kisebb tétel 31 meg 14 ajró.
Ja és én is ugyanannál a banknál vagyok.
nem mondom ki melyik banknál(káendhá) 50 eurot akartam utalni österreich-ba és 8e ft az alapdij+százalékos költségek
A banknak is meg kell élnie valamiből. Szerintem is durva. Na igen, akinek jól megy. Én sajna itthonról csak a belföldi utalásokat tudom intézni.
Az menni fog, csak attól féltem, hogy elviszi a lóvét direct debit-el is, meg ha én még át is utalom neki, akkor ciki van...
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire durva az átutalási költség. Egyébként otthonról fogom elutalni a gubát, ilyen hidegbe nincs kedvem elslattyogni a bankig
Igen, volt már rá példa. Van akinél nincs PP lehetőség, ilyenkor marad a banki átutalás. Szépen bekocogsz a bankba és elutalod a számlaszámára a lóvét (az IBAN számát is kérd el, mert nem mindig tüntetik fel).
Ez annyira nem éri meg (kivéve ha bomba üzletről van szó) mert kb. 5e-rel (bankonként változik) megdobja az árát a cuccnak.

Hideg vaaaaan. Nemsokára indulok bukógombászni.
haho,
vásároltál már olyan eladótól akit nem paypal-el kellett kifizetni?
valamit le kellett okézni, de sztem nem ment el a pénz(legalábbis nemlátom a számlatörténetben), és most ezt írja ki az ebay:

Please pay the seller EUR 14.60 via Wire Transfer/Direct Debit.

please help!
A féktárcsa már most be van rágva!?(Mi lessz,ha használod is majd?)
Csapattunk kétszeméllyel kiló50et a minuszfokokba! 30 kemény kilómétert gyaláztam a motor a fagyott szar aszfalton! Kezem úgy fájt a kesztyűbe hogy nem tudtam levenni a bukót!

FülöpGabi! Lehet hívtál telefonon, de nincs nálam! Holnap hívjál délután!
Szerintem cserélj lánckereket... eléggé el vannak nyűve a fogai... vagy lehet, hogy fighter volt előtte, és sokat kapott az élettől...
Kezd alakot ölteni
A barmok a kómozott alkatrészeket zöld anyagból csinálták, a féktárcsa perforációiban meg ugye nincs króm, de szabad szemmel nem látszik, az élénél meg majd lefestem, mert az öntőcsapról ott kellett levágni, csak még nem fújtam le.
Hát már én is tippelgettem, hogy élnek-e még...
Mi az a zöld paca a hátsó kerék féktárcsáján?!?
riadóóóó a másik elveszett bárányka
na ennek is csak 1x kell mondani, hogy nézzen meg valamit a sportmotoron... egyből itt huligánkodik
Nem állítom hogy nem kunszt úgy kanyarodni, mert én így tudok, ti meg úgy. Ezt az a DRZ-s csóka mesélte, aki a képen látható, csak azért jegyeztem meg, mert azért valljuk be, egy enduroval nem lehet egyszerű speedmotorosan kiülve kanyarodni. Ennyi. Remélem lesz idén is inj actor, biztos megyek.
nézd már egy orv tudjuk, hogy mindig mindent összekeversz te öreges
lehet ezt meg lejjebb is donteni. eccer elfelejtettem kicsapni cr-en a labam, aztan sportmotoros kanyar lett belole, annyi makom volt, hogy kovek nem voltak a terdem es az ut kozott, igy is megsínylette a crossgatya, a terdem meg olyan helyre preseltem be, hogy 2x is meggondolom legkozelebb. ellentete hogy cbr-el palotan volt-esso-nal bekanyarodtam kibaszott labbal, volt rohoges. ritkan, de sikerul osszekevernem a szezont a fazonnal ......
oké megadtam lejjebb a számomat majd hívjál